Novo zanimanje

Evo čime se danas bavi balkanska zvijezda!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Srpski glumac sada ima novu profesiju.

Nenada Kostića većina pamti po ulozi u jednom od najpoznatijih srpskih filmova 'Ko to tamo peva'. 34 godine kasnije, Nenad ima drugu profesiju - sada vozi autobus.

Pogledaj i ovo showbuzz Zavirite s nama Otkrivamo tajne koje krije jedan filmski studio!

Sjećate se njih iz 'Ko to tamo peva'? Evo kako zvuče 33 godine kasnije!

Kostić je srpskom Telegrafu otkrio kako je završio u kultnom filmu. 'Imao sam 11 godina i išao sam u peti razred. Nisam imao pojma koliko će film biti popularan. Stric me nazvao i rekao da ćemo snimati film i pomoći njegovom prijatelju Slobodanu Šijanu. 'Ko to tamo peva' bio je Šijanov diplomski rad', otkrio je.

No, tri desetljeća poslije, filmsko platno zamijenio je autobusom.
'Kao mali, oduvijek sam maštao da postanem vozač. Nekako sam znao da je to ono što želim. Dugo sam se tražio. Bio sam u grupi 'Beet streat', od 1994. do 1996. radio sam u policiji, pokušavao sam izgraditi karijeru kao DJ u klubovima. Međutim, ništa od toga me nije držalo. Sada vozim sedamnaesticu i to ne bih mijenjao ni za što na svijetu', rekao je Kostić.

'U prometu je isto kao na filmu. Ništa se nije promijenilo, svaka scena je realna i stvarna. Kao i na sceni, i u autobusu postoje ljudi koji su zabavljači, nasmijani, veseli, ali ima i onih koji mrze cijeli svijet. Nažalost, smijeh je sve rjeđi. Sve je više uvreda i pogrdnih riječi', rekao je Kostić za Telegraf.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene