Davne 2006. slavni Barney priznao je da je gay.


Glumac Neil Patrick Harris je prije gotovo osam godina otvoreno je priznao da je gay. Njega su obožavatelji najviše zavoljeli u ulozi simpatičnog Barneyja u seriji 'How I Met Your Mother', a on je sada otkrio da je tek nakon poljupca s Burtom Reynoldsom shvatio da je gay. 

Vezani članci Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Poznati glumac i njegov dvije godine mlađi muž uživaju na romantičnom odmoru u Francuskoj Burt Reynolds (Foto: Getty Images) U 82. godini života svijet je napustio legendarni glumac Burt Reynolds

U svojim novim memoarima 'Choose Your Own Autobiography' ispričao je svoj put do spoznaje i prihvaćanja samoga sebe.

Slavni glumac oženio je svog dugogodišnjeg dečka

'Nakon dugog putovanja, priznao sam sebi da sam gay, a ta spoznaja bila je divna i najvažnija komponenta spoznaje samoga sebe', rekao je Neil.

'Svi misle da je ta priča jako smiješna. Poljubio me Burt Reynolds i tako sam shvatio da sam gay!', priznaje slavni glumac.

Harris je priznao da je homoseksualne orijentacije 2006. godine, a sada je u sretnom braku s Burtkom kojeg je upoznao 2003. Godine. Harris i Burtka zajedno su od 2004., a dobili su i blizance Gideona i Harper uz pomoć surogat majke 2010. Zaručili su se u lipnju 2011.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook