Opa!

Svojim je izgledom zaludila slavnog pjevača, a sada se pojavila u opako seksi haljini bez donjeg rublja

Neelam Gill (Foto: Profimedia) Neelam Gill (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Neelam Gill (Foto: Profimedia) Neelam Gill (Foto: Profimedia) Neelam Gill (Foto: Instagram) Neelam Gill (Foto: Instagram) Neelam Gill (Foto: Instagram) Neelam Gill (Foto: Instagram) Neelam Gill (Foto: Instagram) Neelam Gill (Foto: Instagram) Neelam Gill (Foto: Instagram) Neelam Gill (Foto: Instagram) +0 Neelam Gill (Foto: Profimedia) Galerija

Manekenka Neelam Gill plijenila pažnju u uskoj haljini koju je nosila bez gaćica.

Britanska manekenka Neelam Gill najpoznatija je po svojim kampanjama koje je snimila za Burberry i Abercrombie & Fitch, ali i po vezi sa slavnim pjevačem Zaynom Malikom, bivšim članom benda One Direction i miljenikom tinejdžerica. 

Pogledaj i ovo Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Seksi izdanje Bijela haljina ove manekenke ostavila je malo toga mašti: Ispod nje nije bilo donjeg rublja...

Neelam je sa samo 20 godina završila je u naručju šarmantnog Zayna no romansa nije dugo potrajala. Iako je par jedno o drugome javno jako lijepo govorio, navodno se radilo tek o prolaznoj zaljubljenosti i strasti, pa su se već nakon nekoliko mjeseci razišli u dobrim odnosima. 

Nije upitno što je Zayna privuklo lijepoj Neelam. Tamnoputa ljepotice vitke linije slavu je stekla šečući brojnim modnim pistama, a nedavno su je paparazzi snimili kako u posebno izazovnom izdanju dolazi na jedan party u Londonu. 

Neelam je odjenula usku haljinu zmijskog uzorka koja je bila povezana tek tankim vezicama s bočne strane, što je otkrivalo i to da Neelam ispod haljine ne nosi donje rublje. U vrtoglavo visokim štiklama i oskudnoj haljinici Neelam je izgledala jako seksi. 

Karijera ove ljepotice započela je sa samo 14 godina, a od tada do danas snimila je fotke za nebrojene naslovnice časopisa te odnosila mnoge revije za najslavnije modne brendove današnjice. 

Ipak, Neelam nije poznata samo po svojoj ljepoti i vitkom stasu već i po tome što je na svom YouTube kanalu progovorila o poremećajima u prehrani te depresiji s kojom se borila dugi niz godina. Svoje je psihičke probleme ljepotica pripisala modnom svijetu kojim je okružena te kompleksima koji se ženama nabijaju sa svih strana. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene