Manekenka Neelam Gill plijenila pažnju u uskoj haljini koju je nosila bez gaćica.

Galerija


Britanska manekenka Neelam Gill najpoznatija je po svojim kampanjama koje je snimila za Burberry i Abercrombie & Fitch, ali i po vezi sa slavnim pjevačem Zaynom Malikom, bivšim članom benda One Direction i miljenikom tinejdžerica. 

Vezani članci Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Bijela haljina ove manekenke ostavila je malo toga mašti: Ispod nje nije bilo donjeg rublja... Petra Nemcova (Foto: Profimedia) Prekrasna Čehinja pažnju je plijenila prepoznatljivim osmijehom, ali i opasnim dekolteom

Neelam je sa samo 20 godina završila je u naručju šarmantnog Zayna no romansa nije dugo potrajala. Iako je par jedno o drugome javno jako lijepo govorio, navodno se radilo tek o prolaznoj zaljubljenosti i strasti, pa su se već nakon nekoliko mjeseci razišli u dobrim odnosima. 

Nije upitno što je Zayna privuklo lijepoj Neelam. Tamnoputa ljepotice vitke linije slavu je stekla šečući brojnim modnim pistama, a nedavno su je paparazzi snimili kako u posebno izazovnom izdanju dolazi na jedan party u Londonu. 

Neelam je odjenula usku haljinu zmijskog uzorka koja je bila povezana tek tankim vezicama s bočne strane, što je otkrivalo i to da Neelam ispod haljine ne nosi donje rublje. U vrtoglavo visokim štiklama i oskudnoj haljinici Neelam je izgledala jako seksi. 

Karijera ove ljepotice započela je sa samo 14 godina, a od tada do danas snimila je fotke za nebrojene naslovnice časopisa te odnosila mnoge revije za najslavnije modne brendove današnjice. 

Ipak, Neelam nije poznata samo po svojoj ljepoti i vitkom stasu već i po tome što je na svom YouTube kanalu progovorila o poremećajima u prehrani te depresiji s kojom se borila dugi niz godina. Svoje je psihičke probleme ljepotica pripisala modnom svijetu kojim je okružena te kompleksima koji se ženama nabijaju sa svih strana.