Zna što želi!

Neda Ukraden otkrila kakvog muškarca traži: ''Ne bih htjela da bude takva razlika da bih ga mogla roditi!''

Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 6 neda ukraden neda ukraden neda ukraden In Magazin: Neda Ukraden - 8 In Magazin: Neda Ukraden - 6 +2 In Magazin: Neda Ukraden - 5 Galerija

Neda Ukraden otkrila je kakvoga muškarca želi u svom životu.

Pjevačica Neda Ukraden otkrila je kakvog muškarca želi u svom životu, a već je dugi niz godina slobodna žena.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Za Express je otkrila kako su je pokušali osvojiti muškarci različitih životnih dobi, a rekla je i što misli o tome.

''Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih htjela da bude takva razlika da bih ga mogla roditi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih voljela nekome da budem mama'', priznala je.

Pjevačica je otkrila i da joj nije važan izgled, već njegova osobnost i inteligencija.

''Kad bih mogla dati tako jednostavan odgovor, vjerojatno bih imala nekog pored sebe. Svako doba u kome sam se nalazila imalo je svoje prednosti i mane. Sad bih tražila nešto drugačije. Zrelost nosi drugu vrstu razmišljanja. Mora da bude vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i šta je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lijep cvijet, i podrška, i kompliment… I da zna kad treba udariti šakom o stol! Sve ovo je uvjet svih uvjeta. Boja očiju i visina potpuno su nebitni'', rekla je.

''Ja sam toliko željela tu toplinu doma, a stalno su mi je uništavali, stalno smo se selili i uvijek sam se pitala hoću li negdje sviti gnijezdo. Uvijek sam imala fantastične stanove, a jedno dvoje nas u kući. Sad kad vidim pun stol, kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, šta čovjek više da poželi osim zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pjesmi i svojoj obitelji jeste moja najveća i jedina želja'', izrazila je svoje osjećaje.

Podsjetimo, Neda bila je udana za redatelja Milana Bilbiju. Od nje je bio stariji 14 godina, a poznavali su se od Nedine 18. godine.

Milan je preminuo u 77. godini 2013. od posljedica moždanog udara, a Neda je otad vrlo rijetko govorila o ljubavnom životu. Zajedno imaju i jedno dijete, kćer Jelenu.

Pjevačica unatoč 71. godini života izgleda fantastično, a zbog toga je i prati nadimak najseksi bake Balkana.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene