Vesela atmosfera!

Neda Ukraden proslavila je 72. rođendan u najslađem društvu: "Moja mjera sreće. Živjeli!"

Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden neda ukraden neda ukraden Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden proslavila je 72. rođendan u najdražem društvu, sa svojom unučadi i podijelila veselu atmosferu na svom Instagramu.

Pjevačica Neda Ukraden proslavila je svoj 72. rođendan u krugu svoje obitelji, a sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila veselu fotografiju na kojoj poziraju uz tortu.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden luksuzna oaza mira Ovo je vikendica Nede Ukraden u Crnoj Gori, za nju je dobivala primamljive ponude: ''Kakve su tu fešte bile...''

Neda je u zagrljaju unučadi sjedila ispred čokoladne rođendanske torte, a u opisu fotografije napisala je: ''Moja mjera sreće! Živjeli!''.

Najzgodnija baka Balkana puhala je svjećice s unučadi, a fotografiju možete pogledati OVDJE.

Brojne estradne zvijezde čestitale su joj rođendan među kojima i Željko Samardžić, Nina Badrić, Kaliopi te ostali Nedini obožavatelji.

Iako su je godine stigle, ova pjevačica slovi za jednu od najljepših žena na našim prostorima. Nakon što joj je suprug Milan Bilbija preminuo 2013. godine, Neda nije pronašla novu ljubav. Ipak, nedavno je otkrila kakvog bi muškarca voljela imati pokraj sebe.

''Kad bih mogla dati tako jednostavan odgovor, vjerojatno bih imala nekog pored sebe. Svako doba u kome sam se nalazila imalo je svoje prednosti i mane. Sad bih tražila nešto drugačije. Zrelost nosi drugu vrstu razmišljanja. Mora da bude vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i šta je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lijep cvijet, i podrška, i kompliment… I da zna kad treba udariti šakom o stol! Sve ovo je uvjet svih uvjeta. Boja očiju i visina potpuno su nebitni'', rekla je.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljeni Čombe objavio fotku sa svojom mezimicom, pa sve raznježio: "Jao, pa ona je med medeni!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 1 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 3 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 4 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 5 +20 Vitalij Kličko i Natalija Kličko - 6 Celebrity Vitalij Kličko i supruga razvode se nakon 25 godina braka, poznat je i razlog: "Moje srce je okupirano samo Kijevom''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene