Nije joj bilo svejedno

Najseksi baka Balkana priznala kojeg se svog atributa sramila i skrivala ga: "A sad mnoge stavljaju umjetnu"

Neda Ukraden Neda Ukraden DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) +0 Neda Ukraden (Foto: Instagram) Galerija

Neda Ukraden priznala da se u prošlosti sramila vlastite stražnjice i pokušavala ju sakriti na mnoge načine.

Pjevačica koja nosi i titulu najseksi bake Balkana, 71-godišnja Neda Ukraden svojom pojavom i energijom izaziva divljenje gdje god da se pojavi i obasipaju je komplimentima, no sada je otkrila kako sama sebe nekad nije smatrala savršenom.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Neda je ovih dana gostovala u emisiji "Grand Specijal" u kojoj je priznala kako joj je u prošlosti smetala poveća pozadina i to joj se kao mladoj djevojci nije sviđalo, prenosi Blic.

"Pa, ja sam uvek imala jaču stražnjicu i to mi se kao mlađoj nije dopadalo, nosila sam duže sakoe i prekrivala je, a sad mnoge stavljaju umjetnu da im bude što veća", izjavila je Neda.

Pjevačica se nedavno na društvenim mrežama prisjetila i vjenčanja kćeri Jelene Bilbije Minović te je objavila njihovu zajedničku fotografiju za koju je dobila tisuće lajkova i komplimenata.

Prelijepa mama i prelijepa kćerka", "Predivne ste", "Želim sve najbolje ovoj velikoj dami i divnoj obitelji", "Koliko je Jelena lijepa", "Baš ste mi cakane", "Samo sreća da ih prati", "Kakva divna majka", "Prekrasno", "Kraljice", napisali su Nedini obožavatelji u komentarima.

Nedu i Jelenu mnogi često uspoređuju i dive se koliko nalikuju jedna na drugu.

Neda je Jelenu dobila u braku s pokojnim suprugom Milanom koji je preminuo 2013. godine, a jedna drugoj su velika podrška.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene