tko se ne bi složio?

Neda Ukraden još je jednom pokazala zašto je zovu najseksi bakom Balkana, skinula se u badić i poslala snažnu poruku o našoj obali!

In Magazin: Neda Ukraden - 1 In Magazin: Neda Ukraden - 1 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Neda Ukraden - 1 Galerija

Neda Ukraden pozirala je u badiću na ljetovanju u Dalmaciji i osvrnula se na našu obalu.

Neda Ukraden (70) nosi nadimak najseksi baka Balkana, a svojim atraktivnim fotografijama u badiću pokazuje zašto je to tako. 

"S okusom mora, s okusom bora. Ni Dubai, ni Havaji, nigdje ljepšeg mora", napisala je pjevačica uz selfie koji je objavila na Instagramu i otkrila da uživa u ljetovanju u Dalmaciji.

Neda je pozirala u badiću cvjetnog uzorka, a lice je sakrila ispod sunčanih naočala i šešira. Objavila je oduševila njezine obožavatelje i mnogi su se složili s riječima pjevačice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Nema nigdje ljepšeg mora od našeg", "Baš tako", "Malo je reći divna", "Hrvatska ima najljepšu obalu na svijetu", "Uživajte. Zaslužili ste", "Apsolutno", "Zna žena uživati u životu", "Naša teta Neda, glazbena institucija", "Praznik za oči. Savršeno", "Lijepa i pametna žena", komentirali su. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene