Neda Ukraden i Gibonni susreli su se na snimanju filma o Đorđu Novkoviću.

Galerija


Pjevačica Neda Ukraden nedavno se odmarala na hrvatskoj obali.

Vezani članci Neda Ukraden Tko je to naljutio Nedu Ukraden? Pjevačica poručila: ''Moja se rodbina našla u centru izmišljenog skandala, ništa nije istina'' Slika nije dostupna Danas je prava mačka, a ovako je izgledala nekada!

Tamo je još jednom oduševila svoje obožavatelja činjenicom da i sa 68 godina izgleda besprijekorno u badiću, a na račun fotografija s plaže dobila je samo komplimente.

Neda je još uvijek u Hrvatskoj, no ovaj put u užarenom Zagrebu, gdje je pozirala s jednim od najpopularnijih domaćih pjevača – Gibonnijem.

"Jedan lijepi susret na snimanju filma o Đorđu Novkoviću s talentiranim Gibonnijem! Tko zna, možda se rodi neka pjesma", napisala je uz selfie te zaintrigirala fanove koji su joj odmah poručili kako bi bili odličan glazbeni spoj.

"Bila bi to odlična pjesma, čekamo", poručili su im obožavatelji, a Neda je za Kurir otkrila kako je s Gibonnijem razgovarala o potencijalnoj suradnji.

Susreli su se u Hrvatskom glazbenom zavodu, gdje je sniman dio filma o Đorđu Novkoviću, a na snimanje su bili pozvani njegovi suradnici i kolege kako bi pričali o njemu.

Žanamari pozirala u plićaku i pokazala bujne obline: "Prevruće za ovo vrijeme, vrh!"