Pjevačici je 71 godina

Neda Ukraden u uskoj haljini s prorezima pokazala zašto je zovu najseksi bakom Balkana: ''Primjer ženama na estradi!''

Neda Ukraden Neda Ukraden DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini s prorezima.

Legendarna pjevačica Neda Ukraden svoje je brojne obožavatelje na profilu na Instagramu počastila fotografijom na kojoj pozira s kolegicom Draganom Mirković, a ono što je svima odmah zapelo za oko je Nedino izdanje, u kojem je zablistala.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

71-godišnja pjevačica pozirala je u uskoj srebrnoj haljini s prorezima i dekolteom, koja je savršeno naglasila njezinu vitku liniju, kojom se može pohvaliti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Dame, prelijepe za primjer svim ženama s estrade", "Sviđa mi se, bravo", "Draga Nedo, osim dobre pjesme od tebe uvijek dođe i lekcija iz stila. Dama. Bravo za trajanje i uspjehe sa stilom", "Neda kao vino, zgodna, obrazovana dama", "Ljepotice", "Predivno", poručili su joj obožavatelji. 

Neda je nedavno priznala kako sama sebe nekad nije smatrala savršenom i otkrila kako joj je u prošlosti smetala poveća pozadina i to joj se kao mladoj djevojci nije sviđalo, prenosi Blic.

"Pa, ja sam uvijek imala jaču stražnjicu i to mi se kao mlađoj nije dopadalo, nosila sam duže sakoe i prekrivala je, a sad mnoge stavljaju umjetnu da im bude što veća", izjavila je Neda.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 +3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Celebrity Mišo Kovač hitno hospitaliziran u splitskoj bolnici, vijest je potvrdila njegova supruga: "Ne mogu pričati, nisam dobro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene