Novi miljenik

'Crna kosica, bucko mali slatki' - Nedu osvojio Dušan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neda Ukraden ponovno je postala baka.

Ovog vikenda njezina kćer Jelena rodila je zdravog dječaka, kojeg su nazvali Dušan, po Nedinom ocu kojeg su na taj način ispoštovali. Porod i sve je prošlo u najboljem redu, a Jelena je rodila u rodilištu ˝Dragiša Mirković˝ carskim rezom.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Premijera na Dnevnik.hr - Neda Ukraden predstavlja singl 'Neću prežaliti'

Nedine unuke Aleksandra i Neda jako se vesele bratu, a rođenje malenog Dušana unijelo je radost u cjelokupnu obitelj.

˝Presretna sam, baš na drugi rođendan mojih unuka Aleksandre i Nede, dobila sam prekrasnog unuka teškog 3400g i dugačkog 51 cm. Crna kosica, bucko mali slatki, dobio je ime Dule po djedu, tj. ime moga oca koji nažalost nije živ, a sestrične ga već zovu Duje. Jelena je rodila na carski rez, dobro se osjećaju i ona i beba. Sinoć smo sa prijateljima i rodbinom proslavili ovaj sretan događaj uz tamburaše i trubače do sitnih sati, a i ja sam zajedno sa svojim klavijaturistom Duletom Bačićem uzela mikrofon i zapjevala! ˝ - rekla nam je ushićena Neda Ukraden povodom rođenja unuka Dušana

Nedi Ukraden, Jeleni i njezinom suprugu Predragu Minoviću cijela ekipa Hit Recordsa od srca čestita povodom rođenja Dušana unuka i sina Dušana!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene