Radi se o Nedi Ukraden, koja je poput svjetskih zvijezda siječanj odlučila provesti na egzotičnom odmoru.

Galerija


Najpoznatija i najljepša balkanska baka posljednjih dana uživa na dalekim Maldivima.

Vezani članci Urnebesne objave Njezine verzije seksi poza s Instagrama vrlo su posebne, može li nasmijati i vas? Radojka Šverko Kako je u ranoj mladosti izgledala Neda Ukraden, a kako Sanja Doležal? Pogledajte njihove stare fotografije!

Radi se o pjevačici Nedi Ukraden, koja je poput svjetskih zvijezda A-liste siječanj odlučila provesti na egzotičnom odmoru, daleko od hladnoće i snijega, kako bi napunila baterije.

"Kako je dobro ljeto usred zime!" poručila je Neda na Instagramu pored fotografije na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim izrezom i kojom je još jednom dokazala kako i u sedmom desetljeću ima besprijekornu liniju.

Vjerovali ili ne, pjevačica ima 68 godina, a više je puta naglasila kako se nema čega sramiti kada je u pitanju pokazivanje linije, a mi se apsolutno slažemo, kao i brojni njezini obožavatelji koji su joj udijelili pregršt komplimenata.

"Pitanje mladosti i vitalnosti, odnosno energije je pitanje uma! Ja radim kao malo tegleće magare dalmatinsko! Mislim da je to moj najbolji recept za vitalnost i za mladolikost. Samo rad... I, naravno, uživanje uz to! Uživanje u radu, ali i poslije rada", poručila je kamerama našeg IN magazina još u listopadu 2018. godine zanosna baka, a imala je i snažnu poruku za žene.

"Ako ima frajera, ima, ako nema, opet dobro! Ja ne znam zašto žene plaču! Alo, djevojko, ženo, dođi k sebi! Pogledaj u se, na se i svoju okolinu, uživaj!"

Kao jedinog fotošop stručnjaka navela je Boga, a mi joj želimo još puno uspjeha u karijeru, ali i godišnjih odmora na bajkovitim lokacijama, a kako drugačije nego u badiću. 

Domaća manekenka burnog ljubavnog života vlasnica je jednog od najboljih tijela u Hrvatskoj

Otkriven novi holivudski seks-predator: Godinama se zna što radi, a posljedica nema

Kad prijateljstvo preraste u ljubav: Vjenčali su se u tajnosti, a ona je u 49. godini rodila kćerkicu

Nema problema sa skidanjem: Holivudska glumica bit će skroz gola i u novom filmu od kojeg će vas proći jeza