Neda Ukraden objavila je novi singl "Bomba" i pokazala novo izdanje nastalo za potrebe snimanja spota.

Galerija


Glazbena diva Neda Ukraden, poznata je po tome kako rijetko miruje, već uvijek vrijedno radi na novim pjesmama, a koncertni raspored puniji je no ikada.

Vezani članci Kathleen Turner (Foto: Profimedia) Nekad je lijepim licem i plavim uvojcima obarala s nogu, ali onda su bolest i godine učinile svoje Mirjana Kika Milošević (Foto: Nova TV) Mislili ste da ste vidjeli sve? To što ona radi s ljudskim tijelom ostavlja bez daha, na Instagramu je obožavaju

"Bomba" je naziv pjesme, koju je jedva čekala podijeliti sa svojom vjernom publikom, a omiljenu ćemo glazbenicu imati prilike vidjeti u potpuno novome izdanju. Za potrebe snimanja spota, Neda se transformirala u bajkericu, koja je malo koga ostavila ravnodušnim.

Iza ove priče stoji provjerena autorska ekipa, predvođena Dušanom Bačićem, koji potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman djelo Dejana Nikolića.

"Pjesmu "Bomba" napravio je moj dugogodišnji suradnik Dušan Bačić, u jednom novom, atraktivnom aranžmanu, kao i produkciji. Upravo u takvom izdanju željeli smo i video spot, u režiji Daria Radusina. Iako je pjesma bombastičnog naziva, tema je zapravo opet ljubavna, to jest, prevara i kako je preboljeti. Ono što je zanimljivo u spotu je sjajni motor Harley Davidson u vlasništvu Riane Petanjek, strastvene bajkerice iz Krapine, koja je ujedno sestra mojega bubnjara Mateja. Spot smo snimali u Zagrebu, a atmosfera je bila zaista odlična. Vjerujem kako će publika uživati u ovoj nadasve bombastičnoj glazbenoj poslastici", istaknula je Neda.

Ovih dana Neda će tako predstaviti tri nove pjesme sa pripadajućim video izdanjima. Uz spomenutu "Bombu", tu su i pjesme "Nije pošteno" i "3,2,1,0", koje će tek ugledati svjetlo dana.

Sama Neda kazala je kako su sve tri pjesme različite, zanimljive, drugačijeg aranžmana i produkcije, pa je tako planirala za generacijski drugačiju publiku, napraviti ove glazbene poslastice.

"Ovaj poduhvat koji me jako angažirao, kako vremenski, tako i emotivno, dogodio se zapravo neplanirano. Kako sam dobila nekoliko lijepih pjesama, različitih autora, neke su me se zaista jako dojmile i poželjela sam publiku obradovati s navedenim pjesmama", poručila je Neda.

Njezino je tijelo jedno od najljepših u Hrvatskoj, no je li posve prirodno? Sad znamo odgovor