Prisjetila se lijepog dana

Najseksi baka Balkana objavila fotku sa samozatajnom kćeri Jelenom, jasno je čije je gene pokupila i zašto im se svi dive

Neda Ukraden Neda Ukraden DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) +0 Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Galerija

Neda Ukraden čestitala je kćeri Jeleni 12. godišnjicu braka i objavila fotografije nastale na dan njezinog vjenčanja.

Legendarna pjevačica Neda Ukraden prisjetila se na društvenim mrežama jednog od najljepših dana u životu, vjenčanja svoje kćeri Jelene Bilbije Minović te je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

"Nema veće sreće nego kad dočekas vjenčanje svoje jedinice! Kao da je jučer bilo, kad su se na današnji dan prije 12 godina, moja kćer i moj zet zakleli na vječnu ljubav. Mili moji,
neka vas zauvijek prati moj blagoslov i neka vaša dječica od vas uče kako se vole i poštuju roditelji! Ljubi vas vaša mama", napisala je Neda uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Prelijepa mama i prelijepa kćerka", "Predivne ste", "Želim sve najbolje ovoj velikoj dami i divnoj obitelji", "Koliko je Jelena lijepa", "Baš ste mi cakane", "Samo sreća da ih prati", "Kakva divna majka", "Prekrasno", "Kraljice", napisali su Nedini obožavatelji u komentarima.

Nedu i Jelenu mnogi često uspoređuju i dive se koliko nalikuju jedna na drugu.

Neda je Jelenu dobila u braku s pokojnim suprugom Milanom koji je preminuo 2013. godine, a jedna drugoj su velika podrška.

"Srećom, imamo toliko veliki stan pa moramo jedno drugo zvati preko telefona. Mama se uvijek može izolirati i odmoriti kod nas. Ipak, rijetko to radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka", izjavila je Jelena za Blic jednom prilikom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio  

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila neviđene fotke pokojnog oca i Severine, a prisjetila se i druženja s Rozgom, Alkom i Mineom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene