Neda Ukraden objavila je fotografiju s plaže i pokazala kako se opušta u Vodicama.

Galerija


Legendarna pjevačica Neda Ukraden proteklog je vikenda nastupila na CMC festivalu u Vodicama gdje se publici predstavila najnovijim singlom "Najteže je kad se rastaje".

Vezani članci Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Izbrisala sve njegove tragove: Ecija Ivušić na svoj način potvrdila prekid kratke veze s Pokrivačem Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Seksi crnka koja je zavela najslavnijeg nogometaša svijeta istaknula guzu u kratkoj bijeloj haljini

Vrijeme nakon i prije nastupa 68-godišnja pjevačica kratila je na plaži gdje je uživala u jednom od prvih ovogodišnjih kupanja u moru, što je podijelila i s obožavateljima na svom profilu na Instagramu. 

"Došlo doba da se more proba. Ja ljepote, na ovu vrućinu", napisala je Neda uz objavljenu fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala fit izgled..

Kao i uvijek, Nedini su obožavatelji oduševljeni izgledom omiljene pjevačice, što su joj poručile u komentarima.

"Svi ljudi slabijeg srca relax, ja završio na aparatima. Blistaš zvijezdo", "Tako zgodna i privlačna i dalje", "Božanstvena kao i uvijek jer ti drugačija niti znaš biti", "Ekstra izgledate", dio je komplimenata koje je dobila.

Ova plavokosa zavodnica obožava poduzetnike, a zbog veze sa zadnjim u nizu posebno je plijenila pažnju