To je zvijezda!

Možda neki to i ne znaju, ali Neda Ukraden je obilježila brojne živote u dvije zemlje EU

Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Neda Ukraden (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Neda Ukraden (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Neda Ukraden (FOTO: Instagram) +0 Neda Ukraden (FOTO: Andrea Damnjanović) Galerija

Neda Ukraden svojim je pjesmama utjecala na brojne Bugare i Rumunje.

Pjevačica Neda Ukraden već desetljećima mnoge uveseljava svojim pjesmama, no iako je najpoznatija na području bivše Jugoslavije, njezine su pjesme imale itekakav utjecaj i na druge zemlje u okruženju.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Tako su njezine pjesme rado slušane u Rumunjskoj i Bugarskoj, a u tim je zemljama bila posebno slušana osamdesetih prošlog stoljeća kada je ovo područje bilo obavijeno željeznom zavjesom.

Neda je tada imala hitove ''Zora je'' i ''Šumi šumi javore'', koji se i danas rado slušaju u toj zemlji, no malo njih zna da su zbog ovih pjesama mnogi dobili ime Zora i Javor pa tako danas na području Rumunjske i Bugarske ima puno ljudi baš s ovim imenima.

Osim toga, njezine su pjesme često znali i prepjevati pjevači iz tih zemalja.

Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Neda Ukraden (FOTO: Instagram)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene