Iako je trenutačno slobodna, Neda Ukraden ne isključuje mogućnost da uplovi u romansu ako se u njezinom životu pojavi muškarac koji odgovara njezinim kriterijima

Galerija


Neda Ukraden, koja će ove godine u kolovozu proslaviti 68. rođendan, i dalje radi punom parom. Tepaju joj mediji da je najseksi baka na Balkanu, no ona je trenutačno slobodna. Ali kako je sama pjevačica izjavila za srpski Blic, ne isključuje mogućnost da uplovi u romansu ako se u njezinom životu pojavi muškarac koji odgovara njezinim kriterijima.

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

Vezani članci Sjekira, ilustracija Žele mu pomoći: Radnička fronta pozvala da im se javi muškarac koji je sjekirom razbio šefov auto Talijanska policija, ilustracija Zločin koji je zgrozio Italiju: Muškarac iz Hrvatske ubio svoje dijete (2), mučio ga i na njemu gasio čikove

''Ženama danas nije lako pogotovo kada ste i domaćica, pjevačica, menadžerica, a pored toga stalno putujete, razgovarate i kontaktirate s medijima. Muškarac mi ne treba da mi nosi haljine i da mi čisti po kući. Muškarac mi treba kao jedna duhovna podrška, ljudska, Toga zasa nema, ali neka meni mene. Imam svoju obitelj koja je božanstvena. Za razliku od mnogih, mi se veoma dobro slažemo'', priča Neda za Blic.

Pjevačica je progovorila i o svojoj figuri na kojoj joj zavide i duplo mlađe žene.

''Nije mi pala s neba. Vježbam, ne jedem previše, ne pijem. Imam neke svoje vježbe koje radim gdje god da jesam, vodim računa o svom izgledu'', kaže.