Što se dogodilo?

Neda Ukraden iznenadila neočekivanim izgledom: "Ovo je čisti promašaj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neda Ukraden mnoge je iznenadila izrazito mladolikim izgledom. Je li samo do šminke?

Neda Ukraden već je opasno zagazila u sedmo desetljeće života, a od mladenačkog stila i dalje ne odustaje. Popularna pjevačica ovih dana u Zagrebu snima svoj novi spot za pjesmu "Bijele košulje".

Pogledaj i ovo Neda Ukraden - 3 njoj su 73 godine!? Iznenadit ćete se kad vidite kakve potpetice nosi Neda Ukraden, u ovakvim cipelama teško bi se snašle i njene puno mlađe kolegice!

Fotografiju sa snimanja Neda je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu i mnoge iznenadila svojim izgledom. 67-godišnja Neda na fotografiji izgleda izrazito mlado, a je li razlog tome dobra šminka, svjetlo, filter ili pak neki estetski zahvat za sada nije poznato. Za svoj izgled najseksi baka Balkana i ovog puta je dobila mnoštvo komplimenata.

Ipak, bilo je i onih koji su joj zamjerili ovu odjevnu kombinaciju.  "Neda Vi ste kraljica na estradi, ali ovaj izgled je promašaj. Tko god da vam je rekao da je ovo dobro ili vas ne voli ili vam laže", "Auu, čisti promašaj", "Bože sačuvaj", samo su neki od komentara nezadovoljnih obožavatelja.
 

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene