Kopija dive

Zbog njezine preobrazbe u Terezu Kesoviju mnogima je natjerala suze na oči, a evo što Neda sad kaže na to: ''Trema je bila najveća''

TLZP: Neda Parmać kao Tereza Kesovija TLZP: Neda Parmać kao Tereza Kesovija DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 3 TLZP: Neda Parmać kao Tereza Kesovija Neda Parmać +0 Neda Parmać (FOTO: Instagram) Galerija

Neda Parmać jedna je od natjecateljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji se uskoro nastavlja, a otkrila nam je zanimljive detalje sa snimanja.

Pjevačica Neda Parmać jedna je od natjecateljica popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", koji se nakon pauze zbog pandemije koronavirusa nastavlja, a a uskoro će gledatelji imati priliku uživati u novim transformacijama osmero kandidata šeste sezone.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Domaća pjevačica osvrnula se na dosadašnje epizode showa. "Često sam padala u početku... Baš onda kada sam htjela sve zadiviti", nasmijala se na svoj račun Neda koja nam je u intervjuu otkrila i koliko je teško bilo utjeloviti Terezu Kesoviju.

"Nisam znala da imam Terezu u sebi tako da sam se i sama jako iznenadila. Obzirom da se radilo o prvoj epizodi osjećala sam veliki pritisak i htjela sam da nastup bude što bolji pa je time i trema bila najveća. Tereza je zadovoljna izvedbom što mi neizmjerno puno znači pogotovo sada kada znam koliko teško je biti Tereza", istaknula je vesela Neda.

Komentirala je kako se veseli nastavku sezone, a veseli je i neizvjesnost i otkrivanje potencijalnih imitatorskih talenata. Otkrila nam je i koji joj je najteži nastup bio dosad.

"Najteže mi je dosad bilo naučiti sav tekst pjesme "Con calma", izdržati bez zraka i nastojati plesati uz sve to, iako vokalno nisam imala prevelik izazov. Tereza je vokalno zahtjevnija, a Mladen Grdović... To ćemo ek vidjeti", ispričala nam je Parmać u intervjuu. Za svoje kolege iz showa je rekla da su svi odlični.

Osvrnula se i na vrijeme pandemije koronavirusa te je ispričala kako je provodila dane. "Osim što nisam imala posla, moj život se nije previše promijenio. Mislim da je tako svim majkama. Neke obveze ni najveća pandemija ne može otkaziti. Šetali smo puno s Poko , malo planinarili, igrali se...", priča Neda te dodaje kako njezina grupa Gelato sisters sprema album. Ističe kako čekaju pravi trenutak da izbace nove pjesme, a jednako tako i ona čeka pravi trenutak da objavi nove samostalne pjesme.

Najveća podrška u životu joj je obitelj, a kaže kako radne obaveze ne utječu na njezin privatni život. "Otkad imam Adrianu vrlo prirodno su se posložili prioriteti", zaključila je naša pjevačica.

Neda Parmać će skupa s Lu Jakelić, Sinišom Ružićem, Marijem Valentićem, Marinom Orsag, Lanom Klingor, Markom Braićem i Fabijanom Pavlom Medvešekom uskoro ponovno pokušati osvojiti žiri. U žiriju showa "Tvoje lice zvuči poznato" sjede Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, a voditeljski tandem Frano Ridjan i Maja Šuput uskoro će ponovno uveseljavati publiku svojim voditeljskim vještinama.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene