Pjevačica otkrila

'Rodit ću curicu i zvat će se Adrijana!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Stat ću kad osjetim da ne mogu više raditi. U svibnju i lipnju imam dosta nastupa i koncerata, a onda ću malo mirovati', otkrila je Neda Parmać.

'Super sam. Mučnine i ostalo je prošlo, sad je ostao samo stomak', šalila se sinoć dobro raspoložena trudnica Neda Parmać na dvostrukoj promociji na Narodnom radiju.
Naime, u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' predstavila je suradnju s reperom Ludinom 'Fora s mora', te pjesmu 'Nitko nikada' s kojom će ovog vikenda nastupiti na festivalu pjesme i graševine u Kutjevu.

>> Neda Parmać i Ludin objavili singl 'Fora s mora'

'Stat ću kad osjetim da ne mogu više raditi. U svibnju i lipnju imam dosta nastupa i koncerata, a onda ću malo mirovati. Naime, u listopadu stiže mala vaga i bit će curica', izjavila je pjevačica otkrivši i ime djeteta.

'Moja se mama zove Jadranka, a budući da sam jako vezana uz majku napravila sam alternativu. Djevojčica će se zvati Adrijana'
, rekla je Neda.

Pogledaj i ovo Pamela Ramljak - 2 obiteljska idila Jedna od feminemki pokazala je ogromni bazen na terasi svog stana, a naš poznati voditelj odmah se najavio da dolazi na kupanje!

Reper Ludin hvalio ju je da je sjajno odradila posao u studiju bez obzira na stanje. 'Oduševljen sam. Ima više snage nego neki momci', rekao je Ludin, našalivši se da ju je odlučio pozvati u pjesmu jer mu je jedina odgovarala visinom.

'Volim to nadmetanje sjevera i juga pa i svog dragog ponekad zafrkavam na tu temu', izjavila je Neda pokazavši i da joj repanje ide jako dobro.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene