Ona još platila 2 puta

Neda ostala iznenađena: Pokazala koliko su joj naplatiti korištenje WC-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neda Parmać cijelo ljeto putuje duž jadranske obale pa je tako ostala iznenađena računom za večeru, ali i za korištenje toaleta.

Pjevačica Neda Parmać radi punom parom. I baš zato svako malo je na nekom drugom odredištu.

Pogledaj i ovo Neda Parmać - 2 "svaka čast" Feminemka se pohvalila hrabrim činom na samom početku godine: "Ležim pokrivena i hladno mi je dok te gledam!"

Zbog toga često posjećuje restorane, ali kako je često na cesti onda mora i svako malo stati na toalet.

Neda je tako na putu za Istru stala da obavi svoje potrebe. Otišla je WC koji se nalazio uz samu cestu, a kada je izlazila iz njega dočekao ju je račun.

''Odlazak na WC stajao me je 10 kuna. Iskreno, bila sam u šoku. Često se korištenje WC-a naplaćuje no uglavnom to bude dvije kune. Deset kuna je uistinu puno. Žalosti me što neki koriste sezonu kako bi zaradili na ničemu. Taman sam prije odlaska na WC rekla sestri da je častim WC-om, a onda sam požalila'', kazala je kroz smijeh Neda za Dnevnik.hr.

Ipak nije račun za WC jedino što ju je iznenadilo. Neda je nedavno ostala iznenađena i računom u restoranu, no ovaj puta ugodno.

''Večera za četiri osobe stajala nas je 416 kuna. Tu je bilo i piće, ali i desert. Restoran se nalazi uz samo more u Selcu kod Crikvenice. Dakle po osobi 100 kuna, a najeli smo se ko vukovi. I da stvar bude bolja, WC je bio besplatan'', kroz smijeh je pričala Neda koja i dalje ne razumije kako korištenje WC-a može stajati toliko, ako i po europskim autocestama ono uglavnom stoji 50 centi, odnosno manje od 4 kune.

Podsjetimo, Neda se nedavno obrušila na ljude koji su joj tjerali psa.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene