Hoće li dijeliti poljupce?

Ovo je samo korak do preoobrazbe u španjolskog zavodnika u čijem ćemo vrućem nastupu svi uživati

Neda Parmać Neda Parmać Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać Neda Parmać Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 5 +0 Neda Parmać - 3 Galerija

Neda Parmać je na Instagramu pokazala kako je izgledala transformacija u Enriquea Iglesiasa za show "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica Neda Parmać na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj ju stvarno nemoguće prepoznati, a riječ je o pripremama za transformaciju za novu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Neda je svojim pratiteljima pokazala kako je tekao postupak transformacije u španjolskog zavodnika Enriquea Iglesiasa, a oni su joj poručili da ne nalikuje na sebe i zaključili da je genijalna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac)

"Nisam te prepoznala", "Isuse, jel si to ti?", "Genijalno", piše u komentarima.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) +0 Charles, Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Procurila dosad neviđena snimka trogodišnjeg princa Williama i princeze Diane, pokazuje kako su živjeli iza zidova palače

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene