Neda Parmać na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' prošle je nedjelje priredila spektakl kao Shakira s velikim hitom ''Hips Don't Lie''

Galerija


U prošloj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', Nedu Parmać gledali smo u izdanju mega popularne kolumbijske pjevačice Shakire s pjesmom ''Hips Don't Lie''.

Vezani članci Neda Parmać Neda Parmać podijelila anegdotu s mužem: ''Možda to ne bih smjela reći na televiziji, ali...'' Maja Šuput Maja Šuput se poigrala s izgledom prve dame, za sve okrivila Grubnića: ''Past će kiša, imam samo svoju kosu''

''Ovo je jedna od onih pjesama koje stalno slušamo na radiju, gledamo videa i svi mislimo da znamo tekst i onda dobiješ Shakiru na TLZP i skužiš da ne znaš tekst'', komentirala je Neda tada, a evo što je žiri imao reći o tome. 

''Tvoji kukovi sigurno ne lažu, kako si to vrckala guzom, taj trbušni ples. Znam da ne igraš na kartu seksepila u svojoj karijeri, ali te neke pokrete koje si naučila voljela bih vidjeti u nekom tvom uratku. U spotu, ne u nekom kućnom uratku kako kaže Maja'', našalila se Nives na račun Maje Šuput, koja se poslije Nedina nastupa zezala pitajući Nedu na temelju viđenog snima li kakve uratke, ali ne kućne, naravno - dodala je. 

''Bilo je nevjerojatno, sve je bilo prekrasno, tako plesati i proizvesti tako lijep glas. I slobodno snimaj što god, nemoj slušati Maju'', nadovezao se na šalu Goran Navojec. 

Indira je pohvalila Nedu te joj rekla da je čudo i da je za nju bolja od prave Shakire. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Jedna od najljepših Hrvatica odlučila se na drastičnu promjenu imidža, a rezultate je pokazala na Instagramu