Samo za naš portal, pjevačica je poslala nekoliko fotografija sa svojeg odmora.


Pjevačica Neda Parmać odlučila je odmarati u rodnim Pločama. Sa suprugom Damirom i kćeri Adrianom otputovala je na jug Dalmacije kako bi cijela obitelj bila na okupu.

Neda Parmać sa suprugom, kćeri i ocem (FOTO: Privatni album)

Neda je nastupe na vjenčanjima stavila po strani kako bi se stigla odmoriti. 'Ove godine odmaram i radim više no ikad. Uzela sam pauzu od vjenčanja i prihvatila samo koncerte na Jadranu tako da sam u Pločama odakle putujem na nastupe. Ne znam koliko ljudi znaju o našoj dolini ali imam tu sreću da mi je ušće 10 min vožnje od Ploča, a Peračko blato samo 5 minuta. Tu uživamo svaki dan! Na žalost, doma dolazim samo ljeti ali zato se nauživam naše prirode i našeg mora i naših jezera' kazala je Neda koja odmor iskoristi i kako bi zapjevala s obitelji.

Pogledajte i video u kojem je Lana Jurčević slučajno pokazala guzu.

Neda Parmać (FOTO: Privatni album)

'Od 23. do 27. Srpnja, sestra i ja, imamo angažman na Hvaru nakon čega nastupamo 28.7. u Splitu i 30. u Poreču, a nakon toga tjedan dana selim sa obitelji na Dugi otok. Pa nakon toga opet vjenčanja u Zagrebu i nastupi po obali ali ću iskoristiti svaku priliku da se vratim dok je toplo' otkrila je Neda.

Pogledajte i seksi voditeljicu koja je svojom fotografijom srušila Instagram.

Dolina Neretve (FOTO: Privatni album)

Čini se kako Nedina nova pjesma 'Oslobodi me od nas', Nedu oslobodila od estradnog stresa.