ima šminku, zubi nema

Neda Parmać usred svadbe ostala bez zuba: ''Oblio me znoj, pa plač''

Neda Parmać Klačar (Foto: Facebook) Neda Parmać Klačar (Foto: Facebook) Facebook 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Neda Parmać Klačar (Foto: Facebook) Galerija

Pjevačicu Nedu Parmać Klačar proteklog je vikenda snašla urnebesna situacija. Naime, neposredno pred nastup ostala je, ni manje ni više, bez zuba.

Naša slavna pjevačica Neda Parmać Klačar rado je viđen gost na mnogim vjenčanjima. Tako je i proteklog vikenda pozvana da uveliča slavlje sretnih mladenaca. Međutim, pjevačicu je snašla urnebesna situacija jer je neposredno pred nastup ostala, ni manje ni više, bez zuba. Svoju anegdotu odlučila je s prijateljima i obožavateljima podijeliti upravo na Facebooku.

"U subotu, prije nastupa, posegnula sam za komadom srolanog pršuta. Inače, nisam neki mesožder, a da bi stvar bila još gora, nisam bila ni pretjerano gladna. Zagrizla sam svoj slasni zalogaj da bi prekasno shvatila da se u mom pršutu nalazi neotkoštena maslina. Osjetila sam krc i bol, momentalnu bol u trbuhu. Potrčala sam u toalet, ispljunula sadržaj iz usta i pogledala u ogledalo. Imala sam sve. Frizuru, šminku, super seksi minicu, točkaste najlonke, seksi gležnjače. Imala sam sve. OSIM ZUBA! Oblio me znoj, pa plač, pa smijeh, pa plač, pa 20-ak selfieja, pa plač. Sljedeća pomisao, ovo ne može ići, idem doma. Sljedeća pomisao, jadni moji mladenci, dobit će najgoru moguću verziju mene. Došla sam do benda. Dečki nisu mogli suzdržati suze. Ja se tad već nisam mogla suzdržati od smijeha, a ide prvi ples, pa drugi. Baš kao što sam očekivala, dobili su krnju pjesmu. Malo sam pjevala, malo se smijala, malo plakala. Sve u tri minute. Nakon par pjesama morala sam priznati. DRAGI LJUDI. NEMAM ZUB. ŽAO MI JE. Ekipi je to bilo super zabavno i svi su, naravno, žicali osmijeh. Suzdržavala sam se. Ne može. Ubrzo su počele i šale. Dođite bliže, ne grizem i te fore. Uskoro smo zaboravili da sam krnjava. Pjesma,veselje i moj “damski” osmijeh kako bi rekao moj muž. Oko dva sata u salu su uletjeli trubači. Razdragani Romi, jednako damskih osmijeha. Ja sam, tako iznenađena, zauzela svoj Beyonce stav na pozornici. Promatrajući euforičnu ekipu naletim na pogled jednog od glazbenika. Počeo je od seksi gležnjača. Polako je dizao pogled, oči su nam se srele. Ja u svom Beyonce stavu rekla sam, sad ili nikad! Nasmijala se i namignula", napisala je duhovita Neda na svom Facebook profilu.

Obožavatelji su odmah regirali na Nedinu objavu ne skrivajući kako im je njena zgoda razveselila dan. "Kraljice, pobijedila si Facebook danas", "Plačem od smijeha", "To može samo moja Neda", "Nedo, samo me ti možeš nasmijati na ovom Facebooku. Ma lijepa si ti i bez zuba", glasili su samo neki od komentara ispod Nedine objave.

Kako se snašla bez zuba i što je bilo poslije, otkrila je Neda za Showbuzz.hr. "Zub sam riješila, srećom, imam prijatelja stomatologa kojeg sam instantno nazvala. On mi je stavio privremeno rješenje, a onda će i trajno", kroz smijeh je ispričala Parmać. Zanimalo nas je i kako se snašla bez zuba. "Nisam se smijala, a kad mi je bilo baš jako smiješno, držala sam ruku na ustima", zaključila je Parmać kroz smijeh o svom nemilom događaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene