Neda Parmać i Nika Antolos našle su se na zajedničkoj fotografiji.

Galerija


Neda Parmać i Nika Antolos mnoge su iznenadile zajedničkom fotografijom. Naime, već se nekoliko godina priča kako sve bivše članice grupe Feminem privatno ne druže i kako nisu u dobrim odnosima, no čini se da tome došlo kraj, ili se jednostavno radilo tek o neistini koja je kružila u estradnim svijetom.

Vezani članci Neda Parmać - 1 Neda Parmać nakon prve pobjede priznala što joj stvara frustracije i koga gljiva ne mazi Lana Klingor Mihić Sramotne situacije koje bi naši celebrityji najradije zaboravili: Pogledajte što su nam sve priznali!

Neda i Nika, zajedno s Branimirom Mihaljevićem, slikale su se i fotografiju postavile na društvenim mrežama. Kako je Niki nedavno dijagnosticirana multipla skleroza mnogi su pomislili i kako je djevojke spojila upravo ova Nikina životna priča, no sudeći po fotografiji bivše Feminemke izgledaju kao da se nikada nisu ni svađale.

Podsjetimo se, Nika Antolos nedavno je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila da joj je dijagnosticirana multipla skleroza. "Od 18. godine nisam osjećala noge, od stopala do pupka, tek je prije nekoliko tjedana počelo s očima, a problem s ravnotežom i vrtoglavicom imala sam od početka, od prije 11 godina. Uporno su mi govorili da mi nije ništa i da sam se ufurala, no nije tako", poručila je Nika na svom profilu na Instagramu.

Majčinim stopama: Kći Danijele i Nenada Gračana postala Kraljica Hrvatske

Gdje je nestala farmerica Kristina? Život joj se okrenuo naglavačke, uslijedile su goleme promjene