Tri gospodina

Neda otvoreno: ''Kolegice i ja imale smo nemoralnu ponudu''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neda Parmać progovorila je o onome o čemu svi šute. Nemoralne ponude nude se suptilno.

Nakon što se pobunila da je korištenje toaleta na domaćim autocestama preskupo, Neda Parmać je objasnila o čemu se točno radi. ''Ma to je trebala prvo biti samo dobra zafrkancija. Svi koji mene znaju, znaju da ja često moram na toalet i zovu me gospođa 'Mokrenje'. Meni je taj račun bio smiješan jer često idem na WC pa vi računajte. Doduše cijene se kreću oko 3 kune, a zamislite da velika obitelj ode na toalet i dočeka ih veliki račun. Malo ipak osuđujem taj način zarade jer mi imamo manji standard, a u EU manje stoji i još dobiješ povrat kod kupnje.''

Pogledaj i ovo Neda Parmać - 2 "svaka čast" Feminemka se pohvalila hrabrim činom na samom početku godine: "Ležim pokrivena i hladno mi je dok te gledam!"

Neda trenutno radi punom parom. Radi svadbe, nastupa samostalno, ali nastupa i s bendom Gelato Sisters s kojim se sprema izaći i na strano tržište.

''Napravila sam kompromise u životu i spustila malo kriterije. Kada sam postala majka, počela sam drugačije razmišljati. Doduše sada bolje zarađujem i pristojnije živim nego prije'', priznala je Neda.

Neda Parmać uglavnom dobiva publicitet kada nešto kaže, dok mnoge pjevačice dobiju publicitet kada objave golišavu fotku. ''Možda da ja imam njihove kile, možda bih se i ja hvalila takvim fotkama. Ali nikada nisam to imala poriv objavljivati. Ipak primjećujem da svu pažnju koju dobiju te moje kolegice – nemaju ništa od toga ako nemaju pjesmu. Naslikavanja ne vode nigdje'', kazala je Neda koja se ovo ljeto nije skinula i namjestila u seksi pozi kako bi završila u svim medijima.

Nemoralne ponude pršte na estradi. Priča se o tome oduvijek, no uvijek svi šute o tome. Neda je ipak hrabro progovorila. ''Vrlo vjerojatno sam imala puno ponuda, ali ja se uvijek šalim pa ih možda nisam ni doživjela. Sjećam se jedne situacije dok sam bila u grupi Feminnem. Suptilno nam je bilo predloženo da odemo za stol s tri gospodina i da se podružimo s njima. Nama se jako spavalo i nismo to prihvatile, a tek kada smo došle u sobu shvatile smo da se radilo o nemoralnoj ponudi'', priznala je Neda.

''S kolegicama nisam puno pričala o tome, ali postoji taj jedan polusvijet na estradi gdje toga ima puno'', nadodala je Neda.

Pjevačice se često nose i s predrasudama, pa tako i Neda.

''O meni se priča da sam glupa, ali da ti budem iskrena, uopće mi to ne smeta. Ja sam to puno puta okrenula u svoju korist. Priča se i da smo mi pjevačice sponzoruše i da se samo gledamo bogato udati'', otkrila je Neda Parmać.

Već dugo kruži priča da se djevojke iz grupe Femminem ne vole i da se ne druže. ''Često se čujemo, ali drugačije je raditi sa ženama i biti prijatelj sa ženama. Nas tri smo normalne žene i normalno je da se ljudi koji rade ponekad i posvađaju, ali mi smo u dobrim odnosima i naše su svađe bile konstruktivne'', odgovorila je Neda i odagnala sumnju da između djevojaka postoji loša energija.

Neda Parmać priznala je i kako joj dva Eurosonga, za razliku od svadbi, nisu napunila frižider. Velika slava ne znači da dobro zarađuješ, tvrdi pjevačica. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene