'Svi imamo potrebu s nekim se smijati pa čak se i posvađati', kaže Danijela.


Danijela Dvornik prije pet godina postala je udovica nakon što je legendarni glazbenik Dino Dvornik preminuo. Danijela kaže kako je zadnjih godina berskrajno žalila za njim, ali sad misli kako je vrijeme da nastavi sa svojim životom.

Vezani članci Ravnatelj OB Dubrovnik, Marijo Bekić Nitko im nije javio da im je preminuo član obitelji: "Rekli su da je dežurna liječnica imala puno posla. Njegove stvari su bacili..." Ella Dvornik, Danijela Dvornik Danijela Dvornik objavila fotografiju s Ellom staru samo pet godina, ali mnogi su primijetili da su se puno promijenile!

'Dino je jedinstven. Imali smo poseban, intenzivan život s puno raznih događanja, i dobrih i loših. Prošli smo zajedno sve što život nosi. S jedne strane idealiziram naš odnos, a s druge pokušavam realno sagledati stvari. Jedanput ti se dogodi netko takav. Bilo bi previše očekivati da mi se to dogodi ponovno', izjavila je Danijela za Story.

>> Tata mi je rekao: možeš piti, možeš se drogirati, ali nemoj pušiti cigarete'

Na pitanje priželjkuje li ljubav, Danijela odgovara: 'Mislim da se takve stvari samo dogode, bez najave, potpuno neočekivano. Zapravo, uopće ne možeš iati ideju tko će ti se svidjeti, netko ti se svidi, a ne znaš i sam objasniti zašto'.

Dodaje kako kako su joj najvažnije kvalitete kod muškarca da bude romantičan, pozitivno lud i daje spreman napraviti nešto blesavo zbog nekog tko ga čini sretnim.

Danijela je komentirala i bi li se mogla zamisliti s mlađim muškarcem: 'To mi uopće nije odbojno. Družim se s mlađim frajerima i opće ne doživljavam koliko su mlađi od mene. Imam 46 godina, ali ne doživljavam se starom ženom, nisam mentalno stara. Dino je bio dijete u pravom smislu riječi i s njim sam uvijek mogla sve. Odlazili smo na partyje, after partyje, koncerte... Nikad nisam imala osjećaj koliko imamo godina. To je bio naš način života. Želja da ti nikad nije dosadno i da se možeš zabavljati s nekim tko ti je drag, zapravo je nešto najbolje što ti se može dogoditi. Ne volim dosadne ljude'.

Naposljetku dodaje: 'Ne bih voljela ostati sama jer je dosadno biti sam bez obzira koliko si samostalan i sam sebi dovoljan. Svi imamo potrebu s nekim se smijati pa čak se i posvađati'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook