NE SVIĐA MU SE

Ne želi da Taylor Swift hoda s njegovim sinom: 'Neka odbije od njega!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Ne pratim scenu, ali znam da Taylor Swift piše pjesme o svima s kojima izađe, zar ne? Kakav način da izgradiš karijeru', komentirao je Michael J. Fox.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Sjećate se glavnog glumca, tinejdžera iz filmskog serijala 'Povratak u budućnost'? Pa, on danas ima 51 godinu, a ima i sina Sama Michaela koji je vršnjak s pjevačicom Taylor Swift.

>> Kakve opravice: Nitko joj nije bio do koljena!

Između njih postoje iskrice, a čini se kako će im na put stati i tata. Naime, Michael J. Fox tijekom intervjua za časopis Vulture cijelu situaciju komentirao je riječima: 'Ne, ne! Samo neka odbije od njega!' te dodao: 'Ne pratim scenu, ali znam da Taylor Swift piše pjesme o svima s kojima izađe, zar ne? Kakav način da izgradiš karijeru'.

Na pitanje što bi se dogodilo kad bi njegov sin ipak doveo Taylor kući na obiteljsku večeru, glumac se našalio: 'Nemam pojma što bi se dogodilo, ali znam da bi se toga sjećali cijeli život jer bi imali pjesmu! Michael, ti malo gov**'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene