Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I dok se na radiopostajama prigodnim pjesmama stvara božićni ugođaj, Tonči Huljić drži neki svoj glazbeni pravac.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Povratak 'starij ljubavi': Tonči Huljić ponovo radi na telenoveli! Slika nije dostupna Pogledajte ekskluzivne kadrove sa snimanja spota 'Anarkišta'

Previše je depresije, kaže, među ljudima, pa čak i u ovo božićno vrijeme. Dijelom su za to odgovorni političari, za koje ne znaš, tvrdi, tko je gori - oni na vlasti, njihovi prethodnici ili nasljednici.

'Odlučio sam u ovim kriznim vremenima okrenuti sve na veselje jer nam svima fali pozitive. Pokušavam ne pretjerati nego da bude sa zdravom dozom humora, ne karikaturalno, tako da nije lako balansirati na toj oštrici noža, ali mislim da ce spot ispasti smiješan i odmjeren', tvrdi Tonči.

Riječ je o novoj pjesmu 'Kekereke (Čučaj mala)', a s njom kaže, ne provocira nikog. Ako se netko osjeti uvrjeđenim, njegova je sramota jer on nije mislio ništa loše. Jednostavno pjeva - o bombonima, pa se optužbi ne boji.

'Bit će pjesama o receptu, hrani, ali i tvrdih muško ženskih odnosa, ne do razine pornografije, to mi ne leži, ali da bude ono što je dopušteno hiphoperima i reperima, ako je već to ušlo u formu zabavne glazbe, onda i ja imam pravo koristiti te riječi, psovke i što ja znam. Ako je nužno, ako je psovka sama sebi svrha, onda nema smisla', zaključio je. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu In Magazina!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook