Uskoro

Ne propustite dodjelu Billboard nagrade – što nas očekuje?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uskoro će dodjela prestižne nagrade u svijetu glazbe. Saznajte na vrijeme što možete očekivati.

1. Hologram Kralja popa, Michael Jacksona, pojavit će se na dodjeli Billboard glazbenihnagrada.
Ovo pojavljivanje služit će kao promocija novog albuma ‘XSCAPE’. Billboard je ovaj nastup nedavno nagovijestio riječima 'world premiere experience'. Hologram Michaela će izvesti pjesmu ‘Slave To The Rytham’.

Pogledaj i ovo showbuzz Istina ili laž? Teorije zavjere koje će vas ostaviti bez teksta!

FOTO Dječak snimio duha preminule zvijezde?

2. Slavna pjevačica Jennifer Lopez primiti će nagradu za životno ostvarenje. Prethodnih godina tu su nagradu osvojila brojna velika diva kao što su Neil Diamond koji se prvi popeo na vrh ljestvice Top 100 davne 1966. Slijedi ga Stevie Wonder koji je svoj prvi hit lansirao 1963. Nadalje, tu je nagradu osvojio i Prince. U usporedbi s ovim imenima, J.Lo je tek početnica, ali predviđa joj se blistava budućnost.

3. Rihanna je imenovana glazbenicom godine prema 'iHeart Music Awards', no nije se našla u prvih 5 nominiranih za Billboard nagradu. Iako je ona velika diva lijepih oblina, čini se da joj nedostaje ostalih kvaliteta koje imaju pjevači koji su ušli u uži izbor, a to su: Miley Cyrus, Imagine Dragons, Bruno Mars, Katy Perry i Justin Timberlake

4. Veliki hit 'Happy' Pharrell Williamsa nominiran je za Top R&B pjesmu, ali to mu je jedina nominacija. Moguće da je objavljen malo prekasno da bi stvorio dovoljan utjecaj, ali zasigurno će sljedeće godine biti nominiran u mnogo više kategorija, piše Yahoo Music.

5. Tko je najmlađi, a tko najstariji kandidat ove godine? Mlado lice glazbene scene je Lorde koja ima tek 17 godina, a već je stekla svjetsku slavu. Njezin hit Royals i ona osvojili su čak 12 nominacija, a kategorije su: Najbolja ženska izvođačica, Najbolja rock izvođačica, Najbolja nova izvođačica itd. Najstariji kandidat je Bruce Springsteen u 64-godini

Podsjetimo, prošle godine najveća zvijezda bila je Adele. Što se tiče nagrada, Adele je dominirala s 12 osvojenih kao najbolja izvođačica, najbolji ženski izvođač, Top Hot 100 nagrada, Najprodavaniji digitalni izvođač, najslušanija radio izvođačica, Najbolja pop pjevačica, Najbolji album, Top 200 albuma, za najbolju audio stream pjesmu, kao i za najbolju alternativnu pjesmu za 'Rolling In The Deep'. Iza Adele, luckasti LMFAO je slavio sa šest nagrada.

Stevie Wonder proglašen je glazbenom ikonom, a Whitney Houston posthumno je dobila Millenium nagradu koju je primila njezina kćer Bobby Kristina. Jordin Sparks i John Legend odali su divi počast otpjevavši hit 'I Will Always Love You'. Mlada glazbenica ušla je u povijest kao najmlađa osoba koja je primila nagradu Žena Godine.

Najbolji izvođač proglašen je Lil Wayne, grupa LIMFAO, najbolji bend na turneji je U2, Justin Bieber pokupio je nagradu za 'Top Social Artist', a Rihanna je 'Top Streaming Artist'. Najbolji RnB album ima Beyonce, rockere predvode Coldplay, a dance Lady Gaga. Najizvođeniji radisji hit je onaj Pittbulla i Ne Yo-a 'Give Me Everything'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene