U svom stilu

Ne prestaje se pričati o njemu: Kanye priznao zašto je oženio Kim!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kanye West je zvijezda koju ili voliš ili ne, no slavni glazbenik nikada nije glumio skromnost. Što uopće reći o nekome tko se naziva bogom? E pa Kanye je sada i progovorio...

Slavni reper Kanye West lice se s GQ naslovnice, a dao i popriličan intervju u kojem je otkrio detalje iz svog života. Njegov svijet se promijenio otkada je u njega ušetala Kim Kardashian, a trebalo mu je čak sedam godina da je uvjeri da je on pravi muškarac za nju.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Kim Kardashian bila je služavka Paris Hilton - Je li ovo povijest koje se srami?

'Kim je žena koja me napaljuje. Obožavam je. S njom želim biti cijelo vrijeme. Želiš mi reći da je ta žena s nevjerojatnim tijelom i s tim licem stilska ikona, ujedno je i ljubazna, sama zarađuje i želi obitelj? To je nevjerojatno i tako rijetko se viđa!', kaže Kanye o svojoj supruzi - 'Ona je kul poput dinosaura!'

Slavni glazbenik se uživio u svoju novu ulogu, a najdraže mu je doći kući i igrati se s kćerkicom North. 'Moja kćer nije izabrala slavu, no jest slavna. Borit ću se da ima dobar život'. 


A što kaže na nedolazak prijatelja Jay Z-a na vjenčanje? 'O tome uopće neću raspravljati. Meni uopće nije bilo važno tko će se pojaviti, meni je samo bilo važno da je Kim tamo', rekao je Kanye.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene