Nakon što su snimke uhićenja Reese Witherspoon i njezina supruga obišle svijet, glumica je jučer snimljena sa šiltericom na glavi koja bi se u ovom trenutku mogla protumačiti simbolom mira.


Reese je sa suprugom i djetetom snimljena u losangeleskoj zračnoj luci, a nikome nije mogao promaknuti napis na šilterici koju je nosila: City of Atlanta Police.

Upravo se s pripadnicima policije iz Atlante hollywoodska glumica sukobila 19. travnja kad je, zajedno sa suprugom Jimom Tothom zaustavljena u automobilu i izvedena van.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Starica u zgradi pustila plin iz plinske boce i potpalila ga šibicama: Uhićena je i pritvorena Alkotest, ilustracija (Ne)slavni rekorder: Dobio kaznu od 42 tisuće kuna jer je napuhao 3,3 promila

>> Objavljen je video uhićenja Reese Witherspoon

Par je zaustavljen zbog toga što je automobil skrenuo u suprotni trak pa se sumnjalo na alkoholiziranost vozača. Tako je i bilo.

Jim je priveden zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a 37-godišnja Reese, koja je napala i vrijeđala policajce, zbog ometanja javnog reda i mira.

Nedavno je objavljena i snimka njihova uhićenjaa, a glumica se za svoje ponašanje već nekoliko puta ispričala u medijima. Vjerojatno je ovaj napis na šilterici još jedan pokušaj isprike.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook