22-godišnji košarkaš Ivica Zubac ovog se će ljeta oženiti 5 godina starijom zaručnicom, Slavonku Kristinu Prišč.

Galerija


Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša i zvijezda NBA kluba LA Clippers Ivica Zubac ovog ljeta oženit će se s ljubavi svog života Kristinom Prišč.

Vezani članci Nina Kraljić - 5 Nina Kraljić zaručila se za umjetnika kojeg je dugo skrivala: "Ljubav je kad to učini u karanteni" Jennifer Aniston i Brad Pitt Par za čije je pomirenje navijao cijeli svijet planira veliki dan? "Žele da sve bude romantično i lijepo"

22-godišnji košarkaš i 5 godina starija zaručnica Slavonka, koju je zaprosio u veljači na Valentinovo tijekom romantičnog putovanja na Bahame, trenutačno proživljavaju najsretnije trenutke svog života.

Nedugo nakon zaruka Ivica je potpisao 28 milijuna dolara težak ugovor s Clippersima te se zbog toga nagradio vilom od 500 kvadrata u blizini Beverly Hillsa i Venice Beacha.

Par će četvrtu godišnjicu ljubavi proslaviti krajem prosinca, a Kristina se zbog ljubavi odrekla novinarske i karijere modela, no nije joj nimalo žao.

"Za razliku od mene, koji sam odmah znao da sam upoznao ženu svog života, Kristini je trebalo malo vremena da shvati da sam kao stvoren za nju. Najviše ju je mučila razlika u godinama, ona je tada imala 23, ja 18. Prohodali smo nakon mjesec dana dopisivanja", otkrio je košarkaš za Gloriju.

Vjenčanje desetljeća u Hercegovini bit će održano u Mostaru za 300 uzvanika, a Kristina će nositi vjenčanicu Matije Vuice.

Bit će to veliki događaj za Mostar i okolicu s obzirom na to da će na vjenčanje stići brojni njegovi kolege, američke NBA zvijezde.

Bivša manekenka u intervjuu je otkrila i kako planiraju imati barem troje djece. 

Novoj djevojci slavnog glumca procvjetala usnula karijera otkad je s njim, a sad je pokazala i top-formu