Naya Rivera uhićena je nedavno zbog obiteljskog nasilja. Sada je predala papire za razvod.

Galerija


Naya Rivera nedavno je uhićena zbog obiteljskog nasilja. Nakon što je istukla supruga Ryana Dorseyja, seksi glumica je uhićena, a iz pritvora ju je potom izbavio svekar. Naravno, obiteljska drama ima posljedice pa je 30-godišnja glumica predala papire za razvod, a sve zbog nepomirljivih razlika, piše TMZ. Osim toga, zatražila je zajedničko skrbništvo nad njihovim dvogodišnjim sinom Joseyjem.

Vezani članci Naya Rivera Otkrivaju se detalji o tragičnoj smrti glumice: Priča njezina sina tjera suze na oči, evo što je rekao policiji Naya Rivera Strahuje se da je nikad neće naći: Bivši muž nestale glumice prvi put u javnosti nakon strašne tragedije

Kao datum rastanka od supruga, na papirima je navela 24. studenog, dan prije nego je fizički napala svog muža. Da njihov brak ne štima, bilo je jasno i prošle godine u ovo vrijeme, jer je i tada predala papire za razvod. Ipak, 2016. nije bila kobna te se par uspio pomiriti. Nisu uspjeli izgladiti probleme zaista pa je Naya uhićena 25. studenog, nakon što je istukla Ryana uslijed žestoke svađe kojoj je tema bio njihov sin.

U prijavi je poslije Dorsey naveo da je njegova supruga pila prije svađe. U svađi mu je potom potrgala usnicu, naime, lupila ga je dvaput. Nešto pomirljiviji bio je Ryan ovih dana na Twitteru, kada je naveo da njihov razvod nije reality show te da mole za privatnost. Par se vjenčao 2014. godine u Mexicu, a potom su dobili i sina.