Glumica Naya Rivera nestala je u srijedu dok je sa sinom bila na jezeru Piru u Kaliforniji. Par dana prije nestanka objavila je znakovitu poruku.

Galerija


Zvijezda serije "Glee" koja je u srijedu nestala na kalifornijskom jezeru, Naya Rivera, na Instagramu je nekoliko dana prije tragedije napisala poruku za koju mnogi sada tvrde da zvuči kao da je znala što će se dogoditi.

Vezani članci Naya Rivera Na posljednji počinak ispratili glumicu koja je stradala u strašnoj tragediji, otkrili i sve okolnosti njezine smrti Scena iz serije Glee Prokletstvo serije koju obožavaju milijuni: Najveseliji show obilježile su brojne tragedije i skandali, čak i oni vezani za pedofiliju

"Bez obzira na godinu, okolnosti ili bilo što drugo, svaki dan koji živite je pravi blagoslov. Iskoristite najviše od danas i svakoga dana koji dobijete. Sutra nije obećanje", napisala je Rivera u opisu fotografije na kojoj je sama pozirala.

Tim helikoptera, dronova, vozača i ronioca i dalje traga za nestalom glumicom koja je sa sinom otišla na jezero Piru. Policija smatra da se glumica utopila, no njezina obitelj i prijatelji pozivaju sve da ne prestaju tražiti dok je ne pronađu, a nadaju se da će se kući vratiti uskoro.

Pozirala u pripijenom topu i pokazala malo čipke, fanovi ju ne prestaju hvaliti: "Tebi godine idu u rikverc"