Pomirili se?

Bili su u braku, razveli se, a sada su - prijatelji s povlasticama?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par navodno je na tragu pomirenja...

Bivši supružnici, supermodel Miranda Kerr i glumac Orlando Bloom, izazvali su pravu pomutnju nakon što su prošli mjesec zajedno napustili Vanity Fair afterparty nakon dodjele Oscara. Time su krenula nagađanja o tome kako se bivši slavni par ponovno spetljao.

Pogledaj i ovo Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Ljubav cvate Šalili su se kako on nikada ne bi osvojio takvu ženu da nije milijunaš, a oni su zaljubljeniji no ikad

Tropski odmor uz najdražeg muškarca

Izvor je za OK! Magazin otkrio kako bivši slavni par, koji se rastao 2013. godine, koristi svaku priliku za intimna druženja. I Miranda i Orlando navodno su zadovoljni takvim razvojem događaja koji bi se pozitivno mogao odraziti na njihovog 4-godišnjeg sinčića Flynna i njihovu malu obitelj.

38-godišnji britanski glumac 2007. godine počeo je hodati s atraktivnim australskim supermodelom, a 2010. par se vjenčao. Početkom 2011. postali su roditelji sinčića Flynna, a 2013. odjeknula je vijest kako se par razilazi.

Australska gazela: I u skromnom traperu izgled vrijedan milijun dolara

Prema novim tvrdnjama, bivši supružnici sada su 'prijatelji s povlasticama', a ima li u tome istine saznat ćemo vrlo brzo...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene