Ovo nije lijepo

Ljutiti navijači napali Rakitićevu suprugu zbog poraza Barcelone: "Daj mu da on odjene te tvoje haljine"

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri i Ivan Rakitić (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Slavlje kod Ivana Rakitića (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Supruga Ivana Rakitića Raquel Mauri na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju, nakon čega su je navijači Barcelone zasuli ružnim komentarima.

Igrači i navijači nogometnog kluba Barcelona još uvijek se oporavljaju od šokantnog poraza nakon susreta s Liverpoolom, koji je u njihovu mrežu zabio čak četiri gola. 

Pogledaj i ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Preslatki su! Hrvatski reprezentativac raznježio obožavatelje objavom posvećenoj obožavanoj supruzi

Društvene mreže gore od reakcija Barcinih razočaranih navijača, a komentari nisu zaobišli ni lijepu Raquel Mauri, suprugu hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića, koji igra za taj španjolski klub.

Ona je nakon sporne utakmice na svom profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz rodne Seville, u kojoj trenutačno boravi s kćerima i slavi tamošnje praznike. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Raquel na objavljenim fotografijama pozira u tradicionalnoj španjolskoj narodnoj nošnji, s velikim smiješkom na licu i očito je odlučila ignorirati sportski susret o kojem priča cijeli svijet.

To je dodatno razljutilo njezine pratitelje i Ivanove navijače, koji su joj u komentarima odlučili iskazati svoje nezadovoljstvo.

"Reci suprugu da ga prodajemo", "Pusti supruga da odjene te tvoje haljine", "Ostanite zauvijek u Sevilli, a suprug neka napusti Barcelonu", samo su neki od negativnih komentara na Instagramu.

Ipak, našli su se i neki koji su stali u Ivanovu obranu.

"Čemu ovoliko zlobe, Ivan je jedan od najboljih igrača na svijetu", zaključio je jedan od Raquelinih obožavatelja.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +6 Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Aniston s 50 pozirala u toplesu i otkrila kakvog muškarca traži: Rastala se dva puta, ali ne odustaje od ljubavi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene