Koji neugodnjak

VIDEO Na crvenom tepihu sreo bivšu - okrenuo glavu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pravi neugodnjak doživio je nagrađivani glumac Matthew McConaughey kada je na crvenom tepihu sreo bivšu! Već smo i zaboravili da su on i Sandra Bullock nekad bili par!

Na crvenom tepihu uvijek je zanimljivo. Sretneš ljude koje dugo nisi vidio, ali i 'naletiš' na one s kojima se nisi planirao suočiti. Upravo se to dogodilo i glumcu Matthewu McConaugheyu koji je na dodjeli nagrada Američke udruge filmskih glumaca koja se održala protekli vikend nabasao na bivšu ljubav – slavnu glumicu Sandru Bullock.

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey i Camila Alves kao iz romantičnih komedija Ovaj šarmer morao se namučiti oko svoje zanosne supruge, on je bio očaran čim ju je ugledao, a ona njega nije ni prepoznala!

Dodjela SAG nagrada: Film 'American Hustle' pokupio glavnu nagradu

Dok su pozirali okupljenim fotoreporterima, Matthew je htio nastaviti  desno, no kada je vidimo da tamo stoji Sandra, samo se nasmiješio i okrenuo glavu.

Matthew i Sandra bili su par početkom 90-tih nakon što su zajedno glumili u filmu 'A Time To Kill'. Ostali su u prijateljskim odnosima, a McConaugheyeva supruga Camilla i Sandra čak su viđene u parku u kojem se igraju njihova djeca.

Pogledajte trenutak kada se slavni glumac ipak malo zacrvenio! ;)
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene