Christina Grimmie, pjevačica koja se natjecala u američkom talent showu preminula je u bolnici nakon što je pucano na nju na koncertu u Orlandu


Christina Grimmie, pjevačica koja se natjecala u američkom talent showu, preminula je u lokalnoj bolnici nakon što je pucano na nju na koncertu u Orlandu, na Floridi, javlja BBC.

Vezani članci Američka policija, ilustracija Još jedna masovna pucnjava u SAD-u: Trojica napadača ubila dvoje i ranila najmanje 20 ljudi Pucnjava u Kaliforniji - 2 VIDEO Krvavo jutro u Kaliforniji: Zaposlenik željeznice otvorio vatru u spremištu za vlakove, ubio osmero ljudi

Policija je u petak objavila da je napadač zapucao na Grimmie dok je davala autograme. Napadač kojeg je pokušao onesposobiti brat pjevačice potom je pucao u sebe i ubio se. Dvadesetdvogodišnja pjevačica odvezena je u bolnicu u kritičnom stanju gdje je preminula.

Godine 2014. Grimmie je završila kao treća u šestoj sezoni talent showa.

Policija je objavila da je do napada došlo u 22:45 sati u petak po lokalnom vremenu na The Plaza Live u Orlandu. Napadač čije ime nije objavljeno nosio je dva pištolja. U tijeku je policijska istraga. (Hina)