Pjevačica Nataša Bekvalac u potpunosti se posvetila probama za koncert za Valentinovo u Beogradu. Malo spava i jede, a počela je živjeti u hotelu.

Galerija


Pjevačica Nataša Bekvalac (39) ovih se dana priprema za koncert za Valentinovo u beogradskoj Štark Areni. Jedna od najvećih regionalnih zvijezdi toliko se iscrpila na probama da joj je pozlilo.

Vezani članci Jelena Karleuša - 3 Srpske zvijezde ujedinile se u podršci za Zagreb: "Svim srcem uz njega. Zagrljaj snage i ljubavi" Valentina Walme Naša lijepa plesačica u oskudnoj kombinaciji zapalila atmosferu na koncertu beogradske zvijezde

Izvor za srpski Alo je ispričao kako se pjevačica zamalo onesvijestila jer je u Areni bilo veoma vruće. Nataša je tada rekla suradnicima da nastave s probom, a ona je otišla na svjež zrak.

Pjevačica je nedavno sama priznala da je umorna i iscrpljena jer spava samo nekoliko sati i čini se da je to sad utjecalo na njezino zdravlje. Navodno i premalo jede. Kako tvrdi Alo, Bekvalac je bilo toliko loše da je sjela na stepenice ispred Štark Arene.

Pjevačica se ubrzo vratila probi i odbila je odmoriti se u hotelu u kojem je bila smještena.

Bekvalac je nedavno u emisiji ''Premijera vikend specijal" ispričala da se zbog obveza u Beogradu preselila u hotel nedaleko od Arene Štark.

"Razgovarala sam sa članovima obitelji, rekla sam im da želim njihovu podršku i tek kada sam dobila blagoslov, odlučila sam organizirati koncert. Mama mi pomaže oko kćeri, svaki dan čujemo se telefonom, a kako bih bila što bliže Areni, preselila sam se u jedan hotel", rekla je Nataša.

Kći jedne od najslavnijih holivudskih glumica ponosno prošetala u haljini naše omiljene dizajnerice