Premalo spava

Pozlilo jednoj od najvećih regionalnih zvijezdi, zabrinula kolege tijekom priprema za važan koncert

Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Nataša Bekvalac u potpunosti se posvetila probama za koncert za Valentinovo u Beogradu. Malo spava i jede, a počela je živjeti u hotelu.

Pjevačica Nataša Bekvalac (39) ovih se dana priprema za koncert za Valentinovo u beogradskoj Štark Areni. Jedna od najvećih regionalnih zvijezdi toliko se iscrpila na probama da joj je pozlilo.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

Izvor za srpski Alo je ispričao kako se pjevačica zamalo onesvijestila jer je u Areni bilo veoma vruće. Nataša je tada rekla suradnicima da nastave s probom, a ona je otišla na svjež zrak.

Pjevačica je nedavno sama priznala da je umorna i iscrpljena jer spava samo nekoliko sati i čini se da je to sad utjecalo na njezino zdravlje. Navodno i premalo jede. Kako tvrdi Alo, Bekvalac je bilo toliko loše da je sjela na stepenice ispred Štark Arene.

Pjevačica se ubrzo vratila probi i odbila je odmoriti se u hotelu u kojem je bila smještena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veceras pevamo i slavimo docek pravoslavne Nove godine na trgu u LESKOVCU 🥳🎼🥂🎶🎵💝jejeje❤Krecemo na press,cekam vas❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Bekvalac je nedavno u emisiji ''Premijera vikend specijal" ispričala da se zbog obveza u Beogradu preselila u hotel nedaleko od Arene Štark.

"Razgovarala sam sa članovima obitelji, rekla sam im da želim njihovu podršku i tek kada sam dobila blagoslov, odlučila sam organizirati koncert. Mama mi pomaže oko kćeri, svaki dan čujemo se telefonom, a kako bih bila što bliže Areni, preselila sam se u jedan hotel", rekla je Nataša.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matija Vuica Celebrity Kći jedne od najslavnijih holivudskih glumica ponosno prošetala u haljini naše omiljene dizajnerice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene