preslatko!

Nataša Janjić dirnula sve emotivnom objavom koju je posvetila jednogodišnjoj kćerkici za njezin veliki dan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nataša Janjić je na Instagramu posvetila emotivnu objavu svojoj kćerkici Kaji koja je proslavila prvi rođendan.

U domu naše glumice Nataše Janjić Medančić (39) ovih je dana bilo razloga za slavlje. Djelić atmosfere na Instagramu je objavila i sama glumica, a razlog veselju bio je prvi rođendan njezine kćerkice Kaje. Lijepa glumica kćerkici je posvetila dirljivu objavu uz fotografije na kojima pozira s njom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nataša Janjić - 4 to ne smijete propustiti! Omiljene Zaglave uskoro će dobiti jedno zanimljivo pojačanje: ''To će uzburkati familijarne odnose i odnijeti priču u jednom drugom smjeru''

"Djevojčice moja... Koju sam predosjećala da nosim i plakala od sreće kad su mi to i potvrdili... S kojom sam prošla i potrese i karantenu... S kojom sam ležala da joj očuvam život... I koja je uranila da spasi moj. Ljepotice mamina, Lavice moja, moja ratna drugarice, srećice, pupalupa, leptiriću... Da mi zauvijek ostaneš pobjednica i da te voli život baš kao što ti voliš njega. Sretan veliki prvi, Kajuška, ljubavi", napisala je Nataša.

Brojni pratitelji čestitali su njezinoj djevojčici rođendan, a javile su se i poznate kolegice. "Sretan rođendan curici slatkoj", napisala je Franka, a Maja Šuput je ostavila emotikone srca. "Kako lijepo Nato! Sretan rođendan tvojoj ljepotici, poljupci cijeloj divnoj obitelji", napisala je Bojana Gregorić Vejzović.

Nataša osim jednogodišnje kćeri Kaje sa suprugom Nenadom Medančićem ima i dvogodišnjeg sina Tonija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene