Nataša Janjić unatoč svemu što se dogodilo nije propustila priliku zahvaliti svima koji su ju zvali i pitali kako je.

Galerija


Domaća glumica Nataša Janjić (38) na Instagramu je otkrila koliko su snažni potresi utjecali na život njezine obitelji. 

Vezani članci Matea Čorić razgovara s Davorom Fabijanićem - 2 Ovako izgleda samo trećina dokumenata za prijavu pomoći nakon potresa u Zagrebu: "Morali smo angažirati i odvjetnika..." Stacionar Arena I to smo dočekali: U zagrebačkoj Areni više nema nijednog pacijenta, dvorana zasad ostaje samo u pripravnosti

"Ostani doma ako imaš gdje", istaknula je Nataša pokraj slika njezinog stana. Na fotografijama se vide pukotine na zidovima i komadi cigle po podovima. 

Glumica je ranije u nedjelju, neposredno nakon potresa napisala da se sa sinom Tonijem i mužem Nenadom Medančićem nalazi u autu. "I mi smo otišli od doma. Ne grupirajte se pred zgradama. Držite razmak", upozorila je Nataša.

Unatoč teškoj situaciji glumica nije propustila priliku zahvaliti svima iz cijele regije koji su ju zvali i pitali. "U zoru smo napustili stan u šoku i pidžamama, ostavili ga u cigli, staklu i prašini. Nesigurnost bivanja na ulici u ovim strašnim danima preselio se i u naše do jutros sigurne domove.... Suze mi idu od grozote i onog što je moglo ispasti još gore, ali ova slika nešto je najljepše danas. I ovo želim podijeliti", zaključila je Nataša. 

Popularna pjevačica iznenadila dirljivom gestom, pa ju obožavatelji obasipali komplimentima: "Hvala ti, ljudska gromado. Divna si"