Nataša Janjić unatoč svemu što se dogodilo nije propustila priliku zahvaliti svima koji su ju zvali i pitali kako je.

Galerija


Domaća glumica Nataša Janjić (38) na Instagramu je otkrila koliko su snažni potresi utjecali na život njezine obitelji. 

Vezani članci Ministar Banozić uručio Rješenja za građane smještene u Studentskom domu - 4 Ministarstvo državne imovine dodijelilo 16 rješenja o sufinanciranju najma stanova: "Napokon smo i to dočekali" Pas, ilustracija Policija objavila detalje: Zaražena maloljetnica tjedan dana šetala psa zajedno s ocem, otkrili i u kojem zagrebačkom kvartu

"Ostani doma ako imaš gdje", istaknula je Nataša pokraj slika njezinog stana. Na fotografijama se vide pukotine na zidovima i komadi cigle po podovima. 

Glumica je ranije u nedjelju, neposredno nakon potresa napisala da se sa sinom Tonijem i mužem Nenadom Medančićem nalazi u autu. "I mi smo otišli od doma. Ne grupirajte se pred zgradama. Držite razmak", upozorila je Nataša.

Unatoč teškoj situaciji glumica nije propustila priliku zahvaliti svima iz cijele regije koji su ju zvali i pitali. "U zoru smo napustili stan u šoku i pidžamama, ostavili ga u cigli, staklu i prašini. Nesigurnost bivanja na ulici u ovim strašnim danima preselio se i u naše do jutros sigurne domove.... Suze mi idu od grozote i onog što je moglo ispasti još gore, ali ova slika nešto je najljepše danas. I ovo želim podijeliti", zaključila je Nataša. 

Popularna pjevačica iznenadila dirljivom gestom, pa ju obožavatelji obasipali komplimentima: "Hvala ti, ljudska gromado. Divna si"