Nataša Janjić Medančić objavila je fotografiju sina Tonija u Splitu pokraj murala na kojem su naše pokojne legende.

Galerija


Nataša Janjić Medančić (39) raznježila je svoje pratitelje najnovijom fotografijom svog dvogodišnjeg sinčića Tonija u njezinom rodnom gradu. 

Vezani članci Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci Prizori s Oliverova groba najbolje pokazuju koliko je bio omiljen, obožavatelji su ga zasuli svijećama i cvijećem Vesna i Oliver Dragojević Emotivna Vesna Dragojević prisjetila se supruga Olivera na godišnjicu njegove smrti, njezina objava tjera suze na oči

"Ovaj mural na zidu je zgrade gdje sam odrastala, u dvorištu gdje sam upravo ovako malena otkrivala svijet. Ove veličine tada su bile žive, a danas žive ovako za nove generacije da znaju tko su. Moj Split. I moje sunce u njemu", napisala je glumica. 

Nataša je uslikala sina pokraj zida na kojem su naslikane naše pokojne legende, pjevač Oliver Dragojević i Boris Dvornik. "Najljepša fotka ikad", napisala joj je glumica Ana Maras Harmander. 

"Tvoj Split! Tvoje sunce! Tvoja ljubav!", "Toni uči s murala! Sunce milo", "Ovo je fenomenalno", "Jao, koliko je lijep", komentirali su ostali pratitelji Natašinu objavu koju možete pogledati ovdje. 

Inače, Janjić je nedavno završila na operaciji u KBC-u Split zbog bubrežnog kamenca. 

"Ono kad se mama i tata spuste na more….Nakon kalvarije na autoputu s plakanjem, igrama gladi i prijestolja dvoje mališana, vožnje više nego uobičajenog trajanja, interventnog zaustavljanja na svakoj pumpnoj stanici, pa kad se konačno dočepaš baka/dida-servisa u Splitu i odahneš malo i zamiriše ti odmor… Onda uslijedi temperatura jednog, posjeti pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojeg završiš na hitnoj operaciji, tek onda možeš ovaj produženi vikend smatrati kompletnim!!! Ovim putem veliko hvala svim liječnicima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu. Pozdravljam vas sve iz horizontale!", napisala je glumica uz fotografiju iz bolnice. 

Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

Pogledajte kako zgodne Srpkinje koje su oduševile na Eurosongu uživaju na egzotičnoj lokaciji, fotke su bombastične!