Baš kao nekad

Nataša Janjić podijelila je obiteljsku fotografiju s roditeljima, a otkrila je i što stoji iza ovog rijetkog susreta

Nataša Janjić s roditeljima - 1 Nataša Janjić s roditeljima - 1 Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić s roditeljima - 1 Nataša Janjić s roditeljima - 3 Nataša Janjić s roditeljima - 2 Nataša Janjić s djecom - 2 Nataša Janjić s djecom - 1 Nataša Janjić s djecom - 3 Nataša Janjić s djecom - 4 Nataša Janjić s djecom - 5 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 2 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 1 +4 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 4 Galerija

Nataša Janjić objavila je rijetku fotografiju s roditeljima i s pratiteljima u opisu podijelila na kakav su se veliki korak odlučili kako bi joj pomogli!

Glumica Nataša Janjić (40) s pratiteljima je podijelila fotografije na kojima uz dobro raspoloženje kuha kavu sa svojim roditeljima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nataša Janjić - 4 to ne smijete propustiti! Omiljene Zaglave uskoro će dobiti jedno zanimljivo pojačanje: ''To će uzburkati familijarne odnose i odnijeti priču u jednom drugom smjeru''

I dok su se svi zapitali kako je došlo do ovog rijetkog obiteljskog okupljanja, Nataša je sve pojasnila u opisu fotografije. Njeni roditelji preselili su iz Splita u Zagreb, a glumica ih je posjetila u stanu u koji su doselili.

Kao što je napisala i ispod fotografije, roditelji su uvijek bili tu uz nju i pružali joj najveću moguću podršku kako bi danas bila ovdje gdje jest, a to su učinili i sada te svoj dom u Splitu i svakodnevni život odlučili nastaviti u Zagrebu.

''Na tome sam im neizmjerno zahvalna, kao što sam zahvalna za sve korake u mom životu za koje su odigrali važne uloge potpore i podrške, od financijske do one moralne, vjerovali i podržavali me da bih danas bila tu gdje jesam'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

Naša glumica u braku je s ortopedom Nenadom Medančićem, a zajedno imaju dvoje djece, sina Tonija i kćer Kaju. Zbog njihovih konstantnih obaveza i Natašinih putovanja na setove, Natašini roditelji priskočili su u pomoć te će sada oni čuvati ovo dvoje djece.

''Evo me kod mojih roditelja koji su u svojoj 70-oj godini preselili iz Splita u Zagreb, u skromni podstanarski stan kako bi mi bili na usluzi oko čuvanja djece, psa, olakšali mom suprugu i meni usklađivanje obaveza i posao, družili se sa svojim unucima'', započela je Nataša.

Na fotografijama nije skrivala svoju sreću nakon ispijanja kave s roditeljima što je njihova ''tradicija otkad je prvi put kušala kavu'', napisala je glumica.

Nataša na svome Instagramu često dijeli kako voli otputovati u Split jer joj je tamo dom, a na putovanje s njom skoro uvijek odlaze i suprug i djeca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +1 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene