Sasvim iskreno

Nataša Janjić javno napisala ono s čim su se složile sve mame: ''Tu laž ćemo ponoviti sigurno još milijun puta!''

Nataša Janjić Nataša Janjić Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić - 3 Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić - 2 Nataša Janjić - 4 Nataša Janjić - 1 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 7 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 6 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 4 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 3 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 2 +7 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 1 Galerija

Nataša Janjić našalila se na račun izlaska sa suprugom i djecom, a u komentarima su se s njom poistovjetile i druge poznate mame.

Nataša Janjić sve je nasmijala novom objavom na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić (Foto: Instagram) čestitala dan žena Naša glumica podijelila predivan trenutak sa suprugom i kćerkicom: "Sve njegove žene stanu u zagrljaj!"

Naime, glumica je objavila fotografiju svoje obitelji u jednom zagrebačkom parku na kojoj ona gleda što joj radi sin, a njezin suprug Nenad Medančić pridržava kćer na visokom stolcu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

S fotografije je očito tko su glavne zvijezde u obitelji, a Nataša je stavila i zanimljiv opis.

''Ma povedimo djecu u izlazak! Nešto ćemo fino svi skupa pojesti, popiti piće u miru, djeca će se lijepo igrati… Tu laž ćemo sigurno ponoviti još milijun puta'', napisala je u opisu fotografije.

S njom su se složile i druge mame u komentarima, a javila se i Nevena Randeli.

''Svaki dan'', napisala je i potvrdila kako i ona prolazi kroz istu situaciju.

''Nije to laž, samo smanjite očekivanja. Isplatit će vam se'', savjetovala je Nataši jedna pratiteljica, dok su ostali stavljali emotikone koji plaču od smijeha.

Nataša je nedavno podijelila kako su joj se roditelji preselili u Zagreb da bi pomogli njoj i suprugu oko čuvanja djece.

''Evo me kod mojih roditelja koji su u svojoj 70-oj godini preselili iz Splita u Zagreb, u skromni podstanarski stan kako bi mi bili na usluzi oko čuvanja djece, psa, olakšali mom suprugu i meni usklađivanje obaveza i posao, družili se sa svojim unucima'', napisala je tada glumica.

''Na tome sam im neizmjerno zahvalna, kao što sam zahvalna za sve korake u mom životu za koje su odigrali važne uloge potpore i podrške, od financijske do one moralne, vjerovali i podržavali me da bih danas bila tu gdje jesam'', rekla je.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone Camila Morrone - 6 Camila Morrone - 5 Camila Morrone - 1 +10 Camila Morrone - 2 Celebrity Mlađahna DiCaprijeva djevojka pokazala tijelo u bikiniju, no pozornost je zbog jednog detalja ukrao njezin otac!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kindl - 1 Ivana Kindl - 2 Ivana Kindl - 3 +0 Ivana Kindl - 4 inMagazin Ivana Kindl iskreno o nedavnom prekidu duge veze: "Od 14. godine sam zaljubljena, bilo je vrijeme da se malo odmorim od toga''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene