Uvijek iznenadi!

Srpska Barbie izazvala je pravu pomutnju u Beogradu, činilo se da nekoliko trakica neće obuzdati bujni dekolte!

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Antonio Ahel/ATAImages 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac - 7 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 6 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 5 +6 Nataša Bekvalac - 1 Galerija

Nataša Bekvalac zablistala je u crnoj satenskoj haljinici na jednom eventu u Beogradu te očarala mnoge.

Regionalna pjevačica Nataša Bekvalac gostovala je na jednom eventu u Beogradu, a modnim odabirom privukla je ogromnu pažnju.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 5 "Blistaš" Omiljena srpska plavuša mamila je poglede u novogodišnjem stajlingu: "Ženo Božja, ja ne vjerujem koliko ti dobro izgledaš"

Crna midi satenska haljina s prorezom na desnoj strani, pokazala je njezine vitke noge, ali i istreniranu figuru. Također, dekolte na haljini je jedva pridržavao Natašine bujne grudi. Cijelu kombinaciju zaokružila je crnim sandalama, crnom torbicom, raspuštenom kosom i šminkom koja je naglasila njezine smeđe oči.

Bekvalac uvijek iznenađuje svoje obožavatelje odabirom odjevnih komada, ali i svojim mlađahnim izgledom. 

Nedavno je posjetila i Split, jedan od ljepših gradova u Hrvatskoj te raspametila pratitelje suprotnog spola pozirajući u badiću.

"Odlično izgledaš", "Savršena si" "Wow", "Najljepša i najzgodnija", "Boginjo", pisali su joj obožavatelji, a u komentarima su se javili i neki Splićani koji su se pohvalili kako su je vidjeli u svojem gradu.

Bekvalac zbog linije i platinasto plave kose često tepaju da je srpska Barbie, a ovom fotkom definitivno je opravdala laskavi nadimak.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +22 Nives Celzijus - 5 Celebrity Nives pozirala u vrućim hlačicama pa ukazala na problem s kojim se bori svaka žena, pratitelji je sprdaju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene