noge u prvom planu

Tepaju joj da je srpska Barbie, a za treću dozu cjepiva obukla se gotovo jednako izazovno kao i na svojim nastupima!

Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Galerija

Nataša Bekvalac pred kamerama je primila treću dozu cjepiva protiv koronavirusa, a na cijepljenju se pojavila tip-top skockana.

Popularna srpska pjevačica Nataša Bekvalac u Beogradu je pred kamerama primila treću dozu cjepiva protiv koronavirusa.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

Pjevačica kojoj zbog plave kose tepaju da ja srpska Barbi još je jednom potvrdila da ništa ne prepušta slučaju pa se i za ovu prigodu posebno skockala.

Složila je poputno crni stajling, a iako je pokrila dekolte, u minici je pokazala svoje vitke noge.

Nataša i inače svojim izazovnim izdanjima privlači veliku pažnju javnosti, kako na svojim nastupima, tako i na Instagramu gdje ima preko 816 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Pjevačica je imala i jedno neugodno iskustvo s opsjednutim obožavateljem koji je prole godine upao u njezin dom i kojeg je zatekla kako kako se igra s njezinom kćerima Hanom i Katjom. Nepoznati muškarac njezinoj je majci rekao da joj je prijatelj, a policija nedugo nakon toga uhitila.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene