oskudnije ne ide

Regionalna zvijezda pozirala je omotana samo u ručnik i tu fotku objavila, izazovni selfie postao je hit kod njenih fanova!

Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Galerija

Nataša Bekvalac pozirala je omotana samo u ručnik, a horda njezinih obožavatelja spremno joj je pisala redom komplimente.

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac zapalila je društvene mreže selfijem na kojem je pozirala omotana u ručnik.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

"Osjećate li da dolazi proljeće", napisala je uz fotku Nataša, koja je u komentarima dobila redom samo komplimente. "Jaš što si lijepa", "Žena je hodajuća karizma", "Top ljepotica", "Kako si savršena", samo su neki od komentara koje je dobila.

Bekvalac inače rijetko objavljuje ovako provokativne fotke, a svi su primijetili i da je pazila na svaki detalj. Upečatljivi crveni ruž i crno sjenilo mnogima su ostavili samo još bolji dojam, a fotografiju je lajkalo više od 38 tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Pjevačica je poznata po svojim seksepilnim izdanjima, no od golišavih fotki se suzdržava. Pažnju javnosti izaziva kako na svojim nastupima, tako i na Instagramu gdje ima preko 828 tisuća pratitelja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene