Iskren istup

Regionalna zvijezda burnog života objavila da se povlači sa scene na jedno vrijeme: ''Umorna sam i iscrpljena, moram se vratiti samoj sebi''

Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Galerija

Nataša Bekvalac je na Instagramu s pratiteljima podijelila da se na neko vrijeme povlači sa scene, a objasnila je i zašto.

Popularna srpska pjevačica Nataša Bekvalac na svom je profilu na Instagramu napisala kako je odlučila vratiti se pravoj sebi te da joj treba pauza od nastupanja.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

"Nevjerojatno kako je jedna velika promjena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osjećam da je ovo vreme kada se moram vratiti sebi. Pravoj, zdravoj, sretnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima što pružiti, da da. Odlučila sam da jedno vrijeme ne nastupam, da mi treba pauza, ali da muzici moram ostati blizu. Ne na sceni i dijeleći je s publikom, već da budemo samo nas dvije. Muzika i ja... U studiju. Ne znam gdje će me sve ovo odvesti, ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost... Neki muškarci koji su me jako povrijedili javili su se... I rekli oprosti... Napisali... Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna... Svoja... I inspirirana...", napisala je u opisu fotki na kojima sama pozira.

U komentarima je dobila brojne poruke podrške svojih obožavatelja, a u tek nekoliko minuta njezina je objava privukla 10.000 lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša inače svojim izazovnim izdanjima privlači veliku pažnju javnosti, kako na svojim nastupima, tako i na Instagramu gdje ima preko 816 tisuća pratitelja. Pjevačica je imala i jedno neugodno iskustvo s opsjednutim obožavateljem koji je prošle godine upao u njezin dom i kojeg je zatekla kako kako se igra s njezinom kćerima Hanom i Katjom. Nepoznati muškarac njezinoj je majci rekao da joj je prijatelj, a policija nedugo nakon toga uhitila.

Ovoga tjedna Bekvalac je pred kamerama primila treću dozu cjepiva protiv koronavirusa, što su popratili svi regionalni mediji. Inače, popularnu pjevačicu zbog platinasto-plave kose često nazivaju i srpskom Barbie.

Pjevačica je podsjetimo 2018. godine proživljavala veliku privatnu dramu kada ju je pretukao sada bivši suprug Luka Lazukić. Bekvalac je Lazukić pretukao u njezinom stanu na Dedinju nakon verbalne svađe i to nakon što je u njegovom mobitelu vidjela ljubavne poruke drugih žena. Tu večer Lazukić je kući došao pijan te je sve ubrzo kulminiralo. U travnju 2019. godine osuđen je na zatvorsku kaznu od 8 mjeseci uvjetno, s rokom provjere od tri godine. Uz to, produžena mu je zabrana prilaska bivšoj supruzi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) +0 Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Celebrity Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene