Nove nevolje

Prije dvije godine proživljavala je dramu nakon što ju je pretukao bivši suprug, a sada su se navodno javili zdravstveni problemi

Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Galerija

Natašu Bekvalac bivši suprug Luka Lazukić pretukao je u njezinom stanu u noći 13. travnja 2018.

38-godišnja pjevačica Nataša Bekvalac ponovno ima problema, no ovoga puta onih zdravstvenih.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Sve je ispričala Jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica progovorila o teškom periodu: ''Više ne plačem''

Prema pisanju Kurira, Nataša je cijeli mjesec provela u Crnoj Gori, a kada bi uhvatila slobodne dane, odlazila bi u Beograd kako bi bila sa svoje dvije kćeri.

Svakodnevni nastupi te stalna putovanja učinili su svoje, pa je plavokosa ljepotica nakon posljednjeg koncerta navodno završila u bolnici na infuziji. Uz to, pjevačica je neko vrijeme imala upalu grla koja se sada pretvorila u ozbiljniji zdravstveni problem.

Nataša tako ima jake glavobolje, a morat će i na snimanje glave te krenuti na terapije. Liječnici su joj savjetovali da miruje nekoliko dana te napravi analizu krvi, nakon čega se prijevremeno vratila u Srbiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Podsjetimo, zdravstveni problemi nova su nevolja za jednu od najpopularnijih srpskih pjevačica nakon velike privatne drame koju  je proživljavala od travnja 2018. godine kada ju je pretukao sada bivši suprug Luka Lazukić.

Bekvalac je Lazukić pretukao u njezinom stanu na Dedinju nakon verbalne svađe i to nakon što je u njegovom mobitelu vidjela ljubavne poruke drugih žena.

Tu večer Lazukić je kući došao pijan te je sve ubrzo kulminiralo. U travnju 2019. godine osuđen je na zatvorsku kaznu od 8 mjeseci uvjetno, s rokom provjere od tri godine. Uz to, produžena mu je zabrana prilaska bivšoj supruzi.

"Ja ne znam... nemam dovoljno ljubavnih riječi za osjećaj koji nosim u srcu... Sinoć ste me 'rastavili i sastavili'... Uskoro ću vam priopćiti nešto od čega mi se u isto vrijeme uzburkava krv i ista ledi u žilama... Živim svoj san... hvala vam na životu i sreći koju mi dajete! Vaša sam", poručila je publici pjevačica nakon posljednjeg koncerta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

No čini se kako joj prvo predstoji kvalitetan odmor, a kada joj liječnici to dozvole, Nataša se vraća u Crnu Goru odraditi preostale koncerte.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Profimedia) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Depp Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp Amber Heard (Foto: Profimedia) +5 Amber Heard (Foto: Profimedia) Celebrity Obračun sa suprugom: Fotografija slavnog glumca iz bolnice šokirala javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene